Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Conan O'Brien löysi bugin uudesta Call of Dutystä: Kevin Spaceyn silmät

4.11.2014 klo 19:16 | JP Panttila | Lähde: Conan | Kommentit (5)

Uuteen peliin animoitu tähtinäyttelijä Kevin Spaceyn hahmo ei tyydytä talkshow-isäntä Conan O'Brienia.

Maailman suosituimpiin peleihin lukeutuvasta Call of Duty -pelisarjasta on julkaistu uusi versio Advanced Warfare, jonka tapahtumat sijoittuvat Korean niemimaalle.

Uudesta pelistä paljastuu monenlaisia yksityiskohtia talkshow-isäntä Conan O' Brienin käsittelyssä. O'Brienin mielestä esimerkiksi peliin palkatun tähtinäyttelijän, Kevin Spaceyn, hahmossa on jotain vikaa.

- Eikö hänen silmiään voisi fiksata? Jos minun hahmolleni voidaan antaa uusi käsi, eikö Spaceylle voisi antaa silmät, joissa on oikeasti jotain eloa, O'Brien kysyy.

- Tähän on siis palkattu yksi maailman hienoimmista näyttelijöistä ja hänelle on annettu silmät, jotka näyttävät kolme päivää jääkaapissa säilytetyiltä kalan silmiltä, talkshow-isäntä vitsailee.

Videon loppupuolella nähdään myös talkshow-isännän lukuisat yritykset ylittää katu pelissä. Pätkässä on aineksia lukuisiin uusiin nettimeemeihin.

Asiasanat: Call of Duty

Kommentointi

Kommentit (5)

Ei se mikään bugi ole! Se on vaan huonoa pelin tekemistä

>Ora 05.11.2014, 12:56

Ei voi kattoo nauramatta:D

>Anonyymi 05.11.2014, 10:32

Ei tästä nettimeemejä vielä saada. Activision maksoi ilmeisesti liian vähän Conanille koska videon laatu on huomattavasti alhaisempi kuin aikaisempien.

>Anonyymi 05.11.2014, 08:29

:D

>anonyymi 04.11.2014, 20:31

Eihän se varsinaisesti mikään bugi ollut. Mutta saittepahan pari klikkausta lisää kieron otsikon takia.

>Anonyymi 04.11.2014, 20:10
Muualla Yle.fi:ssä