Donkeyboyn romanttinen illallinen: Hyvää punaviiniä ja koirapihvi
Donkeyboyn jäsenet ovat maistelleet matkoillaan koiraa, kamelia, hyljettä ja aasia.
Donkeyboy -yhtyeen kosketinsoittaja Kent Sundberg harrastaa matkustellessaan omituisia ruokalajeja. Viisi vuotta sitten muusikko vei tyttöystävänsä aterioimaan Kiinassa ja söi tämän kanssa koiraillallisen.
- Söimme isossa ravintolassa kynttilänvalossa romanttisen illallisen. Tiedättehän, se peruskattaus. Lasi hyvää punaviiniä ja koiraa, Sundberg kertoo YleX:lle.
Sundbergin mukaan koira maistuu hyvältä ja sen liha on terveellistä. Kosketinsoittaja kehuu myös Egyptissä maistamaansa kamelia maukkaaksi.
- Kamelinliha suklaakastikkeessa on varmaankin paras omituinen herkku, jota olen syönyt, Sundberg sanoo.
Myös bändin muut jäsenet kokeilevat omituisia ruokia ennakkoluulottomasti. Bändin laulaja, Kentin veli Cato Sundberg, on maistanut hyljettä.
- Sen liha oli tumman sinistä, melkein mustaa. En pitänyt siitä, Cato kertoo.
Aasia syödään Norjassa mättösafkana
Yhtyeen nimi Donkeyboy tulee rumpali Thomas Drabløsin lapsuudesta. Muusikko kasvoi isoisänsä aasifarmilla, ja monet bändin jäsenistä ovat syöneet myös aasia.
- Aasin maku on kuin yhdistelmä hevosta ja koiraa, Kent sanoo.
Caton mukaan aasia syödään Norjassa roskaruoan tavoin ranskalaisten ja ketsupin kanssa.
- Ei se ole kuitenkaan mitenkään tavallinen ruoka Norjassa, Cato kertoo.
Kuuntele Donkeyboyn veljesten Kentin ja Caton Himoartistihaastattelu lauantaina klo 12 jälkeen ja äänestä YleX Himotuimmat -listalla.
Lue myös:
Popparielämää: Pissaa juova ruotsalainen yllätti Donkeyboyn kitaristin vessajonossa
Kommentointi