Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Ed Sheeranin ihmissuhdesotkusta kertovan kappaleen musiikkivideo hämmentää

5.8.2014 klo 20:24 | YleX | Lähde: Rolling Stone, YouTube | Kommentit (0)

Kuva: EPA / MIGUEL A. LOPES

Brittipopparin Don't
-kappaleen musiikkivideo on uunituore. Hieman yllättäen kappale ja siihen kuvattu musiikkivideo kertovat kaksi täysin eri tarinaa.

Ed Sheeran nauttii tällä hetkellä valtavasta suosiosta, sillä nuoren britin x-albumi on ollut kuusi viikkoa brittien albumilistan kärjessä ja lisäksi levy on myynyt enemmän kuin mikään muu pitkäsoitto saarivaltiossa tänä vuonna.

Kyseisen levyn toista singleä, ihmissuhdekiemuroista kertovaa Don't -biisiä varten on kuvattu nyt myös musiikkivideo. Eri medioissa on yleisesti spekuloitu, että kappale kertoisi Ellie Gouldingista, mutta tietoa ei ole vahvistettu. Sheeran on myöntänyt Rolling Stonelle biisin perustuvan tosielämän romanssiin, jonka tämä on käynyt läpi toisen laulajan kanssa.

Kappaleen video ei käsittele ihmissuhdedraamaa millään tavalla. Don't kappaleen viisiminuuttinen video on hyvin tanssipainotteinen ja kertoo tarinan miehestä, joka tanssii tiensä rutiköyhyästä upporikkaaksi.

Katso Ed Sheeranin Don't kappaleen musiikkivideo alta.

Voit myös himoita Ed Sheeranin Don't -kappaletta YleX:n soittolistalla.

Lue myös: Ed Sheeran kiistää biisinsä kertovan Taylor Swiftistä

Henkilöt: Ed Sheeran

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä