Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Englantilainen metalcore-suosikki Bring Me The Horizon keikoille Suomeen

7.6.2013 klo 09:16, päivitetty klo 10:24 | Maria | Lähde: Fullsteam | Kommentit (1)

Brittiläinen metalcore-pumppu Bring Me The Horizon palaa loppuvuodesta kahdelle ikärajattomalle keikalle Helsinkiin ja Oulu.

Toukokuun puolivälissä keikan lähes loppuunmyydyssä The Circuksessa soittanut englantilainen Bring Me The Horizon esiintyy lauantaina 7. joulukuuta Oulun Teatriassa, ja heti seuraavana iltana on vuorossa konsertti The Circuksessa Helsingissä.

Huhtikuussa julkaistu Bring Me The Horizonin neljäs pitkäsoitto Sempiternal on nousemassa yhtyeen uran toistaiseksi suurimmaksi menestystarinaksi. Levyn sinkkulohkaisut Shadow Moses ja Sleepwalking ovat päätyneet myös YleX:n soittolistalle.

Toukokuussa soitetun klubikeikan ohella Bring Me The Horizon on nähty Suomessa esimerkiksi Ruisrockissa ja loppuunmyydyssä Nosturissa.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 14.6.2013 klo 9.00, Oulun 7.12.2013 keikan liput Lippupalvelussa ja Helsingin 8.12.2013 keikan liput Tiketissä.

Asiasanat: Helsinki, keikka, Oulu

Kommentointi

Kommentit (1)

Jesh! Toivottavasti tulee joku hyvä lämppäriksi.

>Anonyymi 09.06.2013, 16:15
Muualla Yle.fi:ssä