Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

He valitsevat Flow Festivalin ohjelman jatkossa – mukana Paperi T ja LCMDF:n Emma

7.11.2014 klo 10:19 | YleX | Lähde: Flow | Kommentit (1)

Khid ja Paperi T Flow'ssa.

Flow Festivalin vuoden 2015 ohjelmisto rakentuu uudistuneen ohjelmaryhmän voimin.

Flow Festivalin tiimiin on valittu uusi asiantuntijajoukko, jonka työ on jo täydessä vauhdissa. Ohjelmaryhmävastaavina ja taiteellisina johtajina jatkavat edelleen Tuomas Kallio ja Toni Rantanen. Uudessa porukassa ovat mukana muun muassa Paperi T ja LCMDF:n Emma.

Flow Festival kiittää Sampo Axelssonia, Juuso Koposta, Erkko Lehtistä ja Matti Nivestä pitkästä ohjelmaryhmärupeamasta sekä Fonal Recordsin Sami Sänpäkkilää kokeellisen musiikin The Other Sound -kokonaisuuden kuratoinnista. Ohjelmaryhmän toiminta-aikana Flow Festival on noussut kansainvälisestikin poikkeuksellisen merkittäväksi musiikkitapahtumaksi. Sami Sänpäkkilän kuratoima The Other Sound -kokonaisuus on puolestaan vuodesta 2011 lähtien esitellyt onnistuneesti kokeellisen musiikin tarjontaa.

Uudistuneeseen ohjelmaryhmään valikoitui monipuolinen joukko musiikkialan asiantuntijoita. Ryhmässä ovat aloittaneet DJ Harvestina ja Everyday Is Like Sunday -klubin promoottorina toimiva Antti Berg, kulttiyhtye LCMDF:n keulahahmona tunnettu Emma Kemppainen, DJ ja Kaiku-klubin promoottori Lauri Soini, DJ:nä ja rap-artisti Paperi T:nä mainetta niittänyt Henri Pulkkinen sekä musiikkitoimittaja ja muusikko Arttu Tolonen.

Seuraava Flow Festival järjestetään 14.–16. elokuuta 2015 Helsingin Suvilahdessa. Festivaali on järjestyksessään kahdestoista.

YleX oli mukana Flow'ssa viime kesänä.

Asiasanat: Flow Festival

Kommentointi

Kommentit (1)

Kridlokk

>Kridlokk 07.11.2014, 11:25
Muualla Yle.fi:ssä