Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Holopainen Nightwishin uudesta albumista: “Teatraalisin, orkestraalisin, poukkoilevin sekä optimistisin”

28.11.2011 klo 10:49, päivitetty klo 13:05 | Aleksi Ruuskanen | Kommentit (4)

Nightwishin Tuomas Holopainen vieraili tänään YleX Aamussa puhumassa yhtyeen keskiviikkona 30.11 julkaistavasta Imagenaerum-levystä. 

Tuomas Holopaisen kalenteri näyttää varmasti aikamoiselta Tetrikseltä. Mies kertoi YleX Aamun haastattelussa antaneensa tulevan levyn tiimoilta varmaan ”400-500 haastattelua”. Levyn kuulleiden toimittajien tulkinnat ovat vaihdelleet laidasta laitaan. ”Puolet jengistä sanoo että tämä on Nightwishin raskain levy, toinen puoli sanoaa että täähän on pelkkää orkesteria”, Holopainen kertaa kuulemiaan ensifiiliksiä. Nightwishin nokkamies näkee itse, että levy on bändin teatraalisin, orkestraalisin, poukkoilevin sekä optimistisin. ”Tässä on vähän enemmän valoa tunnelin päässä, kuin aikaisemmissa levyissä”. 

Miten biisintekijä sitten synnyttää tuotoksensa? Holopainen kertoi tarvitsevansa biisintekoon omaa rauhaa. Prosessi menee kuulemma yleensä niin, että Tuomas herää kotona noin 7-8:n aikoihin aamulla, suuntaa syntikan äärelle ja aloittaa fiilistelyn.  

”Nyt on tullut Marcolta (Hietala) ja Anettelta (Olzon) sellaista kommenttia, että olisi hyötyä jos mä osaisin laulaa”. Holopainen nimittäin sovittaa kappaleet välillä turhankin intensiivisiksi laulajan vinkkelistä. Esimerkiksi Story Time-biisissä ei ole kohtia joiden aikana ehtisi hengittää. ”Sanoin vaan että kikkaillaan studiossa ja livenä mietitään sitten mitä tehdään”. 

 Koko haastis julkaistaan myöhemmin tässä massa osoitteessa. Haastattelussa Holopainen kertoo mm. mistä takahuoneen hajoittaminen kannattaa aloittaa!

Kommentointi

Kommentit (4)

Viestit IP-osoitteestasi on estetty väliaikaisesti.

Teoria: Kun nainen tyrii tai kuvittelee siten tuntien voimattomuutta joutuen näyttämään heikkouksiaan, niin roiskeläppä lyhenee.

Ei ole naitvissi enää entisensä kun Tarja häädettiin. Huonoa karmaa.

Viestit IP-osoitteestasi on estetty väliaikaisesti.
Nyt kyllä vähän jo itkettää, silleen Rauno Repomiehen tyyliin yhyyy,0

>... 29.11.2011, 09:19

Onkohan se sun kommentti otsikosta tuolla haastattelun yhteydessä? http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/tuomas-holopainen-imaginaerum-on-ehdottomasti-meidan-teatraalisin-orkestraalisin-poukk

Ei meillä ole tapana sensuroida asiallista palautetta.

>HanneK_YleX 29.11.2011, 06:37

Yleisradion toimitus on sensuroinut aivan asiallisen arvosteluni otsikointia kohtaan.
Lähetän tästä Julkisen Sanan Neuvostoon kantelun. Samalla lähetän Journalisti-lehteen mielipiteen siitä, kuinka Yle länsimaisessa demokratiassa ja sananvapausyhteiskunnassa sensuroi omien toimintojensa arviointia.
Tästä tuli nyt moderaattorille kököt housuun, teen tästä ison jutun.

>SENSUURI 28.11.2011, 15:08
Muualla Yle.fi:ssä