Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Homo-Tinderille iso rahallinen tuki Kiinassa – käyttäjiä 15 miljoonaa

5.11.2014 klo 15:45, päivitetty klo 17:43 | YleX | Lähde: BBC, Tech Asia | Kommentit (1)

Deittisovelluksen tekijä uskoo saavansa vielä moninkertaisesti uusia käyttäjiä tuotteelleen. Homoseksuaalisuus oli rikos Kiinassa vielä 90-luvulla.

Tech Asia -sivusto kertoo, että Blued-niminen miesten välinen deittisovellus on saanut Kiinassa 30 miljoonan dollarin eli noin 25 miljoonan euron rahoituksen sijoittajilta. Blued-sovelluksen kerrotaan muistuttavan toiminnaltaan länsimaissa yleisempää Grindr-sovellusta, jolla on Kiinassa viitisen miljoonaa käyttäjää.

Blued-sovelluksen kerrotaan kasvattaneen huomattavasti suosiotaan kuluneen vuoden aikana. Tech Asian mukaan sillä oli viime vuonna kaksi miljoonaa käyttäjää, kun sitä vuonna 2014 on käyttänyt kolme miljoonaa.

Sovelluksen perustaja arvio Tech Asialle, että Kiinassa on noin 70 miljoonaa homoa.

Homoseksuaalisuus oli laitonta Kiinassa vuoteen 1997 saakka. Mielisairaudeksi se luokiteltiin vielä vuoteen 2001 saakka.

Asiasanat: Blued, internet, sovellus

Kommentointi

Kommentit (1)

Nyt tiedän miksi sinne menee niin tuhottomasti köytettyjä pikkuhousuja

>anne kokko 06.11.2014, 07:09
Muualla Yle.fi:ssä