Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Iina Kuustonen pyyteli kollegoiltaan anteeksi: Olin mulkku

29.10.2014 klo 20:38 | Iida Korhonen | Lähde: YleX Aamu | Kommentit (0)

Iina Kuustonen oli niin uppoutunut rooliinsa uutta Syke-sarjaa kuvatessa, että joutui jälkeenpäin pyytelemään anteeksi työkavereiltaan.

Iina Kuustonen näyttelee TV2:n uudessa Syke-sarjassa kylmää ja kyynistä sairaanhoitaja Iiristä. Kuustonen kertoo YleX Aamun haastattelussa roolihahmon eroavan paljon hänen aiemmista rooleistaan.

- Iiris on kylmä ja kyyninen tyyppi, joka uskoo ihmisistä ennemmin pahaa kuin hyvää. Hän on kokenut kovia ja hänellä on rankka menneisyys, josta hän haluaa päästä eroon. Iiris ei kumartele auktoriteetteja ja sanoo kaiken suoraan.

Välillä sarjan kuvauksissa Iina Kuustonen oli niin eläytynyt rooliinsa, että joutui myöhemmin pyytelemään käytöstään anteeksi.

- Kuvauspäiviltä muistan sen, että pidin sitä kovaa ulkokuorta yllä myös tauoilla. Sitä ei voi heittää läppää joka välissä. Välillä kävin pyytämässä kollegoilta anteeksi, koska olin ollut niin mulkku.

Kuustonen vitsailee, että muutamia anteeksipyyteleviä puheluita pitäisi ehkä vielä soittaa.

Kuuntele Iina Kuustosen koko haastattelu alta: 

Syke-sarjan avausjakso nähdään tänään keskiviikkona 29.10. TV2:ssa kello 21.

Asiasanat: syke
Henkilöt: Iina Kuustonen

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä