Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Iina Kuustonen seksikohtauksesta: Neljä sekuntia näkyy paljasta pintaa

29.10.2014 klo 12:01 | Iida Korhonen | Lähde: YleX Aamu | Kommentit (1)

Iina Kuustonen sanoo tänään tv:ssä nähtävän seksikohtauksen olevan luultavasti pettymys.

TV 2:ssa alkaa tänään 29.10. uusi Syke-niminen sairaalasarja, jota tähdittää muun muassa Iina Kuustonen. Kuustonen esittää sarjassa kyynistä sairaanhoitaja Iiristä, joka elää salattua kaksoiselämää. Ilta-Sanomat nosti tänään keskiviikkona esille, että Kuustonen nähtäisiin avausjaksossa rohkeassa seksikohtauksessa rinnat paljaina.

- Mikä pettymys se sitten tulee olemaan. Ei se kovin rohkea ole. Neljä sekuntia näkyy paljasta pintaa ja sivusta bosat, Kuustonen kuittaa YleX Aamun haastattelussa.

Iina Kuustonen sanoo, ettei hänelle ole uransa aikana osunut käsikirjoitukseen sellaista seksikohtausta, joka ei olisi perusteltu.

- Näyttelijän työhön kuuluu, että tehdään kuten käsikirjoitus vaatii. En voisi tehdä tätä työtä niin, että sopimuksessani lukisi minun näyttelevän vain vaatteet päällä. Olen ymmärtänyt, että useimminkin petihommissa ollaan ilman vaatteita, näyttelijätär kertoo.

Syke TV2:ssa tänään keskiviikkona kello 21.

Asiasanat: syke
Henkilöt: Iina Kuustonen

Kommentointi

Kommentit (1)

oli ihan hot :D

>Mauriland 30.10.2014, 11:13
Muualla Yle.fi:ssä