Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Isac Elliot vastaa fanien kysymyksiin Ylellä – haluatko mukaan?

29.10.2014 klo 15:31 | YleX | Lähde: Puoli seitsemän | Kommentit (0)

Haluaisitko sinä päästä tapaamaan henkilökohtaisesti tämän hetken kovimman teinitähden, Isac Elliotin? Nyt se on onnesta kiinni, sillä Isac tapaa faneja Puoli seitsemän jatkoilla Halloween-iltana 31. lokakuuta. Keskustelu näytetään Yle Areenassa suorana ympäri maailman.

Isac Elliot saapuu vieraaksi Puoli seitsemän -ohjelmaan perjantaina 31. lokakuuta. Ohjelma on erikoislähetys myös toteutuksen osalta. Ensimmäiset viisitoista minuuttia lähetetään TV1:llä kello 18:30 alkaen. Kello 18:45 suora lähetys siirtyy verkkoon, Yle Areenaan. Silloin fanit pääsevät myös kysymään kuulumisia Isacilta joko twiittamalla hashtagilla #Puoli7 tai osoitteessa yle.fi/puoliseitseman Ja neljä onnellisinta pääsevät samaan studioon idolinsa kanssa.

Juuri sinä

Oletko sinä hän, joka pääsee lähetykseen tapaamaan Isacin henkilökohtaisesti? Osallistu arvontaan! Alle 18-vuotiailta tarvitaan myös huoltajan nimi ja yhteystieto.

Ilmoittautuneista arvotaan neljä fania torstain Puoli seitsemän -lähetyksessä. Heidät kutsutaan mukaan perjantai-illan suoraan nettilähetykseen. Varaudu siihen, että pääset saapumaan paikalle Pasilaan perjantaina 31. lokakuuta kello 16:30. Huoltaja on tervetullut mukaan alle 18-vuotiaan kanssa.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä