Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Ismo Leikola uudesta tittelistään: Uskomaton homma

28.10.2014 klo 08:28 | YleX | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (0)

Maailman hauskimman tittelistä kisattiin ensimmäistä kertaa. Järjestäjänä oli yksi Los Angelesin suurimmista komediaklubeista, Laugh Factory.

Suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola on valittu nettiäänestyksessä maailman hauskimmaksi henkilöksi.

- Olen väsynyt tästä reissaamisesta, mutta aivan tulessa. Mitä tässä voimia on, niin olen aivan mielissäni kyllä. Uskomaton homma, Ismo Leikola kertoo Yle Uutisille.

Maailman hauskimman tittelistä kisattiin ensimmäistä kertaa. Järjestäjänä oli yksi Los Angelesin suurimmista komediaklubeista, Laugh Factory. Järjestäjä on luvannut Leikolalle pr-palveluja ja kiertueen Yhdysvalloissa, mutta hän ei tiedä sen yksityiskohtia.

- Epävirallisesti, mitä seuraa, sitä en tiedä. Toivottavasti vaikka mitä kyselyitä ja poikii juttuja. Nyt vaan odottelen vähän aikaa ja katselen, että mihin tämä johtaa. Toiveet ovat kovat. Tämä saattaa johtaa vaikka mihin.

Keikkakalenteri on joka tapauksessa täynnä Suomen-keikkoja jouluun asti.

Titteli irtosi vajaalla 160 000 äänellä

Leikolaa äänesti maailman hauskimmaksi henkilöksi netissä vajaat 160 000 ihmistä. Toiseksi sijoittui Pakistanin Saad Haroon reilulla 59 000 äänellä ja kolmanneksi Ranskan Mustapha El Atrassi reilulla 22 000 ääntä.

Leikola uskoo, että äänestäjät olivat lähinnä stand up -komiikan ystäviä ja seuraajia.

- Jos kaikki äänestäjät, jotka minua ovat äänestäneet, olisivat olleet Suomesta, niin se olisi ollut kolme prosenttia Suomen väkiluvusta, mikä on jo ihan hyvä. Olen kuullut huhuja, että monesta muustakin maasta on äänestetty.

Asiasanat: huumori, stan up
Henkilöt: Ismo Leikola

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä