Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Joensuuhun uusi festivaali – keskelle talvea

6.11.2014 klo 11:46 | YleX | Lähde: Ilosaarirock | Kommentit (0)

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta Joensuu Areenassa järjestetään uusi talvifestivaali Lunta Ilosaaressa. Festivaali tuo Joensuuhun nimekkäitä esiintyjiä eri musiikkigenreistä.

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2015 Joensuussa järjestettävällä Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalilla esiintyvät Haloo Helsinki!, Elastinen, Paula Koivuniemi ja YleX:stä tuttu Solosen, Kosolan ja X-miehen Lyömättömät. Festivaalin ohjelmaan on tulossa vielä lisäyksiä. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 10. marraskuuta.

- Halutaan piristää Joensuun talvea ja tuoda isoja esiintyjä areenakeikoille. Tämänkaltaisia tapahtumia pyydetään meiltä aika ajoin ja nyt vastataan huutoon. Festari on vielä sopivasti ystävänpäivänä, joten saadaan varmasti rakkaudellinen ilmapiiri, kertoo tapahtuman järjestävän ravintola Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen.

Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalin ovet avautuvat kello 16 ja juhlinta jatkuu puoleenyöhön saakka. Tapahtuma on ikärajaton. Festivaalin ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 10.11. kello 9 aamulla. Lipun hinta on alkaen 30 euroa. Lipun voi ostaa Tiketistä, Lippupalvelusta, Joensuun Levy-Eskoilta ja Kerubista.

Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta

Asiasanat: Lunta Ilosaaressa

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä