Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Jonne Aaron antoi lupauksen, jota katuu

1.11.2014 klo 13:05 | Sofia Thurén | Lähde: YleX Himotuimmat | Kommentit (0)

Laulaja Jonne Aaron teki varomattoman lupauksen ja saattaa nyt joutua luopumaan rakastamistaan viiksistä. Artisti vihjailee samalla Negative-ajalta tuttujen kajaalirajausten paluusta.

Mikä on Himolupaus?

YleX Himotuimmat -ohjelmassa haastattellaan viikottain YleX:n soittolistalla kuultavaa artistia. Haastattelussa muusikkoa pyydetään jatkamaan lausetta "jos kappaleeni äänestetään YleX Himotuimmat -listan ykköseksi, lupaan".

Tahdotko nähdä lupauksen toteutuvan?

Vaikuta listan järjestykseen äänestämällä täältä!

Laulaja Jonne Aaron muutti muutama vuosi sitten musiikkityylin mukana myös ulkoista olemustaan. Artisti kasvatti viikset ja jätti kajaalin meikkipussiin. Haastattelussa päässyt lipsahdus uhkaa nyt kuitenkin Jonne Aaronille tärkeitä viiksiä.

- Jos äänestätte biisini Yksin YleX Himotuimmat -listan ykköseksi, lupaan ajaa viikseni. Älkää äänestäkö, älkää jumalauta äänestäkö!

Harkitsematon lupaus syntyi hetken mielijohteesta. Jos kappale äänestetään ykköseksi, rokkari joutuu viettämään movemberin eli virallisen viiksikuukauden viiksettä.

Negative-yhtyeestä tuttu laulaja julkaisi 31. lokakuuta uuden sooloalbumin Risteyksissä. Levy palaa soundillisesti rockimpaan suuntaan, kun taas artistin edellinen albumi Onnen vuodet nojasi vahvasti iskelmään. Musiikkityylin päivityksen myötä myös Jonne Aaronin ulkoinen olemus saattaa muuttua.

Esikuvana kapteeni Jack Sparrow

Jonne Aaron ja Sofia ThurénJonne Aaron ja Sofia Thurén

Negative-yhtyeen keulahahmona Jonne Aaronin tyyli oli rockimpi ja siihen kuului muun muassa tummat silmämeikit. Artisti vihjailee kajaalirajausten paluusta.

- Ei sitä ikinä tiedä, koska ne tekee come backin. Ei tiikeri pääse raidoistaan. En ole kokeillut, miten ne toimivat viiksien kanssa.

Jonne Aaron kokee sielujen sympatiaa Johnny Deppin esittämän kapteeni Jack Sparrown kanssa. Takin lisäksi merirosvomaista tyyliä on lainattu asenteeseen.

- Se oli perusajatus, kun Negativen kanssa joskus lähdettiin. Että mennään kylästä kylään ja varastetaan kaikki tytöt.

Lue myös: 

Jonne Aaron: Jos uudet biisit kääntäisi englanniksi niin kyllä ne meni Negative-laariin

Eka kertasi, Jonne Aaron?

Henkilöt: Sofia Thurén

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä