Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Jussi Vatanen: Kimmo on kuin 2000-luvun Uuno

5.11.2014 klo 12:45 | Iida Korhonen | Lähde: YleX Aamu | Kommentit (0)

Suositun Kimmo-sarjan päänäyttelijä Jussi Vatanen sanoo komediasarjan jatkuvan vähintään yhtä hyvällä sykkeellä kuin aiemminkin, vaikka näyttelijäkaartissa onkin tapahtunut muutoksia.

Kimmo-sarja palaa ruutuun uusin jaksoin huomenna torstaina 6.11. TV 2:ssa kello 21.  Aiemmin Pamela Tolan näyttelemää Ullaa näyttelee uudella kaudella Malla Malmivaara. Kimmoa näyttelevä Jussi Vatanen kertoo Malmivaaran ottaneen roolin nopeasti omakseen.

- He ovat samanoloisia ja vähän samannäköisiä. Malla ui loistavasti Ullan rooliin, Vatanen sanoo YleX Aamun haastattelussa.

Kimmo on hahmona mennyt elämässään eteenpäin ja vähän asettunutkin. Vatanen kuvailee Kimmon päässeen hieman jaloilleen.

- Paluu menneisyyteen tapahtuu kuitenkin nopeasti. Hän ei kuitenkaan ole vakiintuvaa sorttia. Kimmo on hahmona sellainen, että hänen täytyy olla jatkuvassa käymistilassa. Ehkä Kimmo on 2000-luvun Uuno Turhapuro.

Henkilöt: Jussi Vatanen

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä