Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Kaikki One Direction -lipunmyynnistä – varo tätä sosiaalisessa mediassa

28.10.2014 klo 10:12, päivitetty 1.11.2014 klo 12:14 | YleX | Lähde: Live Nation | Kommentit (1)

Supersuosittu One Direction esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana kesänä. On tärkeää ottaa muutama seikka huomioon, että konsertissa on turvallista, eikä kukaan varasta lippuasi.

Maailman suosituimpiin bändeihin kuuluva One Direction saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen keikalle. One Direction – On The Road Again Tour -konsertti nähdään Olympiastadionilla lauantaina 27. kesäkuuta. Massiivisen show'n järjestää Live Nation ja mediayhteistyökumppanina toimii YleX.

Yleinen lipunmyynti alkaa lauantaina 1. marraskuuta klo 09:00. Koska on Pyhäinpäivä, lippuja saa ainoastaan Lippupalvelun verkkokaupasta ja puhelinpalvelusta.

TÄRKEÄÄ: Kun olet saanut ostamasi liput käsiisi - älä postaa kuvia lipuista sosiaaliseen mediaan. Lippujen koodit on helppo kopioda, ja joku voi 'varastaa' kuvasta lippusi.

VARAAMINEN JA OSTAMINEN: Lippupalvelun verkkokaupasta voi ainoastaan ostaa lippuja. Puhelinpalvelusta voi ainoastaan varata lippuja. Varausaika on kolme päivää.

KATSOMOT JA IKÄRAJAT: Lippuja myydään seisomakatsomoihin stadionin kentälle ja istumakatsomoihin.
Kenttäkatsomo on jaettu neljään lohkoon. Kentälle pääsevät vain yli 12-vuotiaat. 12-16 -vuotiaille suositellaan huoltajaa seuraksi. Huoltaja voi myös olla istumapaikalla, kunhan saattaa lapsensa kentän sisäänkäynnille.
Istumakatsomoihin pääsevät kaikenikäiset, mutta alle 12-vuotiailla tulee olla mukana aikuinen huoltaja.

LIPPUPAKETIT: Peruslippujen lisäksi on myynnissä kolme erilaista lippupakettia. Paketit ovat myynnissä ainoastaan Lippupalvelun verkkokaupassa, niitä ei voi varata puhelimitse. Mihinkään pakettiin ei sisälly tapaamista bändin kanssa.
Early Entry -paketti, sisältää pääsyn kenttäkatsomoon ennen muuta yleisöä
Steal My Girl Hot Ticket -paketti istumakatsomoon
Night Changes VIP Party -paketti sekä istumapaikoille että kenttäkatsomoihin

LIPPUJEN ENNAKKOMYYNNIT: 1D-konserttiin on kolme ennakkomyyntiä, joista on mahdollista ostaa lippuja ennen yleisen lipunmyynnin alkua. Ennakkomyynneissä on mahdollista ostaa kaikkia lipputyyppejä ja lippupaketteja. Ennakkomyyntejä koskevat samat ostorajoitukset, ikärajat ja -suositukset kuin yleistä lipunmyyntiä. Myös ennakkomyynneissä lipun ostaminen vaatii rekisteröitymisen Lippupalvelun verkkopalveluun. Rekisteröityminen on maksutonta ja se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen lipunmyynnin alkua. Rekisteröitymistä varten tarvitset nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ennakkomyynteihin tulee myyntiin vain osa konsertin lipuista, valtaosa lipuista tulee myyntiin vasta lauantaina 1.11. klo 9.
American Express -ennakkomyynti American Exrpess -kortinhaltijoille ma 27.10. klo 9 – ke 29.10. klo 9 /www.americanexpressliput.fi
One Direction Facebook -ennakkomyynti faneille ke 29.10. klo 10 – pe 31.10. klo 10 / www.facebook.com/onedirectionmusic
Live Nation Events Club -ennakkomyynti to 30.10. klo 9 – pe 31.10. klo 12 /www.eventsclub.fi

Kaikki keikasta!

Lue myös: 

YleX esittää: One Direction ensimmäistä kertaa Suomeen

Kommentointi

Kommentit (1)

Jee en millän maltais oota koska mä oon ostamas tonne lipuu ja ootan iha innol et pääsen sinne!!!!!!!!!!!!!!!!

>Fani 30.10.2014, 21:20
Muualla Yle.fi:ssä