Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Kansainvälinen Counter-Strike -finaali nähdään Ylellä

28.10.2014 klo 20:01 | JP Panttila | Lähde: Yle | Kommentit (1)

Kuva: Counter-Strike / Valve

Ison E-urheilutapahtuman lähetykset tuovat ruutuihin muun muassa Counter-Strike: Global Offensiven finaalin.

Yle panostaa lisää e-urheilun televisioimiseen, sillä marraskuussa lähetetään suorana Counter-Strike -finaali ruotsalaistapahtuma DreamHack Winter 2014:stä. Tapahtuma järjestetään 29. marraskuuta.

Yle TV 2:n ohjelmapäällikkö Riku Saaranluoma kertoo, että televisionnin valmistelut aloitettiin heti elokuisen Assembly-lähetyksen jälkeen.

- Saimme erittäin paljon myönteistä palautetta elektronisen urheilun huomioimisesta tv:ssä. On iloa ja kunnia tarjota sitä enemmän, etenkin kun kyseessä on maailman suurin pelifestari DreamHack, Saaranluoma sanoo TV2:n tiedotteessa.

DreamHackin juontavat Assembly-lähetyksestä tutut Teemu "wabbit" Hiilinen ja Juha "aNGeldusT" Kurppa. Lähetykset alkavat Yle Areenassa jo perjantaina 28. marraskuuta.

Assemblyn Areena- ja tv-kokonaisuuksista vastannut tuottaja Juha Lahti kertoo, että nettilähetyksiä on luvassa kaiken kaikkiaan yli sata.

- On huikeaa päästä tekemään lähetystä DreamHackista Suomeen. Counter-Strike: Global Offensivehan on myös Ruotsissa erittäin kovassa suosiossa. Ruotsalaisella Ninjas in Pyjamas -joukkueella on jopa nimikkoaterioita suuressa hampurilaisravintolaketjussa, Lahti kertoo.

Televisionnin ja nettilähetysten aikataulut kerrotaan myöhemin muun muassa TV2:n Facebook- ja Twitter-tileillä.
Ylellä on myös E-urheilusaitti, johon päivittyy uutta sisältöä aiheesta.

Kommentointi

Kommentit (1)

Huikeeta, hyvä Yle!

>Peliteollisuus on suurempi kuin musiikkiteollisuus 29.10.2014, 10:48
Muualla Yle.fi:ssä