Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Katsotko sinäkin tv-ohjelmia mobiililaitteella? Yhä useampi tekee niin

29.10.2014 klo 08:20 | YleX | Lähde: Yle Uutiset, Sonera | Kommentit (0)

Kuvassa vanhan mallinen televisio, josta näkyy "lumisadetta". Kuvassa vasemmalla ihmisen kädessä oleva kaukosäädin.

Tuoreen tutkimuksen mukaan televisiota katsotaan kasvavissa määrin tabletilla tai puhelimella. Yhä useampi myös luopuisi mielummin televisiosta nettiyhteyden sijaan.

Suomalaiset katsovat tv-ohjelmia yhä ahkerammin mobiililaitteilla. Soneran tutkimuksen mukaan tabletista on tullut erittäin suosittu laite ohjelmasisältöjen katsomiseen.

Kolme neljästä tutkimukseen vastanneesta suomalaisesta katsoo tv-ohjelmia netin kautta ja entistä useammin mobiililaitteella. Tutkimuksesta selviää, että älypuhelinten ja tablettien merkitys on tuplaantunut kodin viihdelaitteena. Esimerkiksi noin 30 prosenttia vastanneista piti älypuhelimia erittäin tärkeinä kotona viihtymisen kannalta.

Kyselytutkimukseen vastanneista62 prosenttia ei luopuisi internetistä, kun taas television kohdalla vastaava luku oli 38 prosenttia.

Kummasta sinä luopuisit ennemmin, netistä vai telkkarista? Kommentoi!

Lue lisää Yle Uutisten nettisivuilta.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä