Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Kendrick Lamar vastasi Macklemoren Grammy-avautumiseen

30.1.2014 klo 10:00, päivitetty klo 10:46 | Alma Hätönen | Lähde: The Hollywood Reporter, xxlmag.com | Kommentit (0)

Kendrick Lamarin fanit raivostuivat siitä, ettei räppärin good kid, m.A.A.d city -albumia palkittu Grammylla. Kendrickistä palkinto kuuluu sen voittaneelle Macklemorelle.

Macklemoren Heist-albumi palkittiin parhaana rap-albumina Grammy-gaalassa. Macklemoresta palkinto olisi kuulunut Kendrick Lamarille, jonka fanit olivat yhtälailla raivoissaan siitä, että tämän good kid, m.A.A.d city -albumia ei palkittu. Kendrick Lamar ei ole Macklemoren tai faniensa kanssa samoilla linjoilla, vaan uskoo, että asiat tapahtuivat niin kuin niiden kuului tapahtua.

- Hän ansaitsi tulla palkituksi. Hän meni, hustlasi ja murskasi muut ehdokkaat. Asioilla on tarkoituksensa ja uskon, että elämä tasaa tilit, niin se vaan menee, Kendrick kuittaa yhdysvaltalaiselle Hip hop -lehdelle XXL Magazinelle.

Räppäri kuitenkin myöntää, että räpin tulisi saada enemmän jalansijaa ja arvostusta palkintogaaloissa.

- Minusta tuntuu, että rap-musiikkia tulisi huomioida enemmän, sillä olemme ihan yhtä merkittävä genre kuin muutkin palkitut. Olemme osa maailmaa ja osa suurempaa liikettä.

Räppäri kokee, että hip hop -musiikkia tulisi tuoda enemmän esille kokonaisvaltaisena musiikkina.

- Musiikkia ei kuuluisi jaotella eri alueisiin. Musiikissa kaikki liikkuu äänestä värähtelyyn ja me, räppärit, olemme yhtälailla osa sitä, Kendrick Lamar lopettaa.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä