Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Lily Allen itkuisesta Flow-keikastaan YleX:lle: Olin luultavasti krapulassa

9.7.2014 klo 14:30, päivitetty 21.7.2014 klo 15:55 | Sofia Thurén | Lähde: YleX | Kommentit (0)

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkonen haastatteli musiikin pariin palannutta popparia Ruisrockin bäkkärillä. Allen muistaa viiden vuoden takaisen Flow-keikkansa, jolla artisti purskahteli itkuun kesken kappaleiden.

Lily Allen esiintyi toisen kerran Suomessa Ruisrockin Niittylavalla 5. heinäkuuta 2014. Brittipoppari vieraili maassa aiemmin viisi vuotta sitten Flow Festivaleilla, jolloin artisti veti itkuisen keikan selkäongelmiensa vuoksi. Allen muistaa illan hyvin ja selittää YleX:n haastattelussa sekavaa tilaansa.

- Putosin edellisenä iltana lavalta selälleni ja sain keikkaa ennen kipuun vahvan pistoksen. En ollut muutenkaan hyvässä henkisessä tilassa ja olin luultavasti krapulassa.

Allen kertoo, ettei poppari syönyt siihen aikaan paljoakaan, mutta joi runsaasti. Rankka elämäntyyli vei voimat laulajalta, joka on nyttemmin kahden lapsen äiti.

- Selkäni on kuitenkin yhä ongelma. Joudun käymään kiropraktikolla kahden viikon välein. Ehkä minun pitäisi haastaa festari oikeuteen, Allen sanoo.

Moni ihmetteli, miksi selvästi huonovointinen poppari ei perunut keikkaansa viisi vuotta sitten.

- Elämme lama-aikaa. Jos joku käyttää rahaansa tullakseen keikallesi, et voi perua, ellet sitten ole kuollut, Allen sanoo.

Katso alta koko haastattelu, joka lopussa Venla Kokkonen kruunaa Lily Allenin.

Katso kuvat Allenin keikalta!

Henkilöt: Venla Kokkonen

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä