Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Mäkkäri ja Viki kulkivat sokkona Halloween-maskeissa – katso hauska video

6.11.2014 klo 18:40 | JP Panttila | Kommentit (2)

Viki ja Mäkkäri vietiin syntymäpäiväjuhlille. Päivänsankarista heillä ei ollut hajuakaan, eivätkä he saaneet katsoa peilistä, minkälainen Halloween-meikki heidän naamansa maalattiin.

YleX Jälki-istunnon juontajat Viki ja Mäkkäri ovat julkaisseet bonus-videon kiitokseksi kaikille heidän Nenäpäivä-kampanjaansa tukeneille. Heidän tiiminsä on saanut lahjoituksia Nenäpäivä-keräykseen nyt yli 4000 euroa.

Videolla nähdään, miten Viki ja Mäkkäri valmistautuvat synttäreihin meikkaamalla itsestään entistä komeampia. Haasteena on se, etteivät he näe itse ollenkaan naamaansa tehtyä Halloween-maskia. Peiliä ei saanut käyttää.

- No niin tässä on tällainen niin sanottu kemiläinen rantarosvo, Mäkkäri esittelee juontajakollegansa meikkauksen jälkeen.

Sitten heidät vietiin muun muassa musiikkituottaja MGI:n syntymäpäiväbileisiin. Juontajille ei kerrottu etukäteen, kenen juhliin he ovat menossa.

Lahjoita Jälki-istunnon tiimin kautta Nenäpäivään lähettämällä tekstiviesti, jossa lukee JÄLKKÄ numeroon 16499. Näin lahjoitat kymmenen euroa hyväntekeväisyyteen.

Katso Bailumaratonin tunnelmia täältä!

Kommentointi

Kommentit (2)

Olipas hauskaa ja hienot kasvomaalaukset :) hyvä jälkkä!

>yxf@n 07.11.2014, 01:14

Miks kaikissa jälkän videois o toi käkätys? Ärsyttävää menee pilalle sen takii.

>Anonyymi 06.11.2014, 19:38
Muualla Yle.fi:ssä