Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Mustalla Barbaarilla monta rautaa tulessa – luvassa uusia videoita

17.8.2014 klo 12:32, päivitetty klo 20:20 | Samppa Rautio | Kommentit (1)

Musta Barbaari esiintyi Tubeconin Tube Awards -palkintogaalassa. Tubeconin YleX-pisteellä artistia lämmitti fanien suuri määrä.

Salil eka salil vika -musiikkivideon ja Taru Painojen Herrasta -sarjan kuudennen jakson jälkeen Mustan Barbaarin YouTube-kanavalle ei ole ilmestynyt uusia videoita. Tuoreimmasta videosta on aikaa jo kymmenen kuukautta.

- Näin on, mutta niitä tulee pikkuhiljaa lisää. Tää on just nyt ajankohtainen aihe, Musta Barbaari kertoo YleX:lle Tubeconissa.

Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf esiintyivät Tubeconin Tube Awards -gaalassa. Kaksikko riimitteli kappaletta, jota ei artistin YouTube-kanavalla kuulla.

- Uusi biisi ja musiikkivideo valmistuvat vielä tämän vuoden puolella. Musta Barbaari on niin kiinni visuaalisuudessa, että uusi biisi tarkoittaa uutta musiikkivideota, Musta Barbaari kertoo.

Musta Barbaari mainitsee haluavansa jatkaa samaa meininkiä kuin tähänkin mennessä. Hän mainitsee, että parhaillaan on käynnissä useampiakin eri projekteja. Projektien sisällöstä Barbaari ei saa puhua, sillä ne pidetään salassa.

- Mutta toivottavasti myös Taru Painojen Herrasta saa vielä jatkoa, Musta Barbaari vinkkaa.

Lue kaikki Tubecon-jutut täältä

Lue myös:

Musta Barbaari YleX:lle: En tee rikosilmoitusta rasismikommenteista

Tapahtumat: Tubecon, Tubecon 2014

Kommentointi

Kommentit (1)

Mitä tämä Musta Barbaari -hypetys oikein on? Kaveri julkaisi vuosi sitten yhden biisin. Mitä muuta se on tehnyt? Käynyt salilla? Miksi tästä kohistaan edelleen? Onko se julkaissut jotain uutta materiaalia, vai mitä?

>Anonyymi 17.08.2014, 13:22
Muualla Yle.fi:ssä