Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Nämä keikat on nähtävä Ruisrock-perjantaina

4.7.2014 klo 11:02 | Kommentit (0)

Onko sinulla liput Ruisrockin perjantaille, muttet tiedä, mitä artisteja kannattaa lempparin lisäksi katsoa? Ota tästä vinkit mukaan.

YleX on vahvasti mukana Ruisrockissa tänä(kin) vuonna ja tahtoo auttaa myös sinua nauttimaan festareiden parhaista paloista. Uuden musiikin ohjelmien toimittajat Pirita Pykäläinen, Venla Kokkonen ja Juhani Kenttämaa kokosivat sinulle listan bändeistä, jotka on kannattavaa nähtävä Ruisrockissa perjantaina.

16:45 Santa Cruz (Rantalava)

JUHANI: Rockfestarit kannattaa aloittaa energisen katurockin voimin! Santa Cruz luottaa samoihin esikuviin kuin virkaveljensä Reckless Love, mutta on astetta rokimpi ja vähemmän puunattu poppoo. Hiki ja Helsingin syntiset kadut ovat pinttyneet näihin bilettäjiin. 

18:00 Stone (Telttalava)

JUHANI: Nuorten rokkareiden helmoista kannattaa sännätä samalla hiellä kohti suomimetallin arvostetuimpien pioneerien mellastusta. Tämän thräsh-jengin Stone-logo ei ole suotta ikuistettu muun muassa Stam1nan Hyrden käsivarteen!

18:00 Mando Diao (Louna-lava)

VENLA: Ruotsalaista rocktyylikkyyttä heti Ruisrockin kärkeen, tällä on täydellistä aloittaa festariviikonloppu! Tämä yhtye on saanut keikoillaan lattiatkin romahtamaan, joten nyt laitetaan Ruissalo tömisemään! Dance with Mando Diao!

19.00 Pietarin Spektaakkeli (Miniranta)

JUHANI: Vastapainoksi meluisaan festarialkuun sopii tämän välittömän kolmikon keikka intiimillä lavalla. Räppärinä uransa aloittanut Pietari luo trionsa kanssa niin hienoa ja elämänmakuista sekä juurevaa musiikkia, että sitä ei ole syytä sivuuttaa. Rakkauteen-debyytti on tämän vuoden yksi parhaimmista kotimaisista albumeista!

19:45 Bastille (Rantalava)

PIRITA: Jos haluat tuntea huumannuttavaa rakkautta pomputtavan pop-musiikin parissa, aloita festarisi takuuvarman sydämensykähdyttäjän eli Bastillen kanssa! Koko bändi täynnä sympaattisia, tyylikkäitä ja taitavia miehiä, joita ei haittaa että etkot venyivät liian pitkiksi ja missasit kaikki iltapäivän bändit.

VENLA: Englantilainen Bastille on jo toistamiseen sulostuttamassa suomalaisia kesäfestareita. Dan Smithin lauluääni ja lavapreesens ovat vertaansa vailla, ja bändi soittaa tiukasti tanssittavaa ja ihanaa melodista poppia. Täydellistä festareiden ekan illan bailausmusiikkia!

20:30 Olavi Uusivirta (Louna-lava)

VENLA: Ollaanko tämä kesä näin, kysyy Olavi Uusivirta. Todellakin ollaan! Olavi ja hänen bändissä on hullussa iskussa, ja tätä rockenergialla kyllästettyä festarikeikkaa ei kannata jättää väliin.

20:30 Caribou (Telttalava)

PIRITA: Bastille verrytti tanssijalat vetreiksi, joten kannattaa suunnata jatkamaan bileitä nestetankkauksen jälkeen kovan kanadalaisen seurassa. Tiukka DJ-tuottaja Caribou loihtii ilmoille parhaan klubimeiningin ja laittaa täyden teltallisen tyylikkäitä ihmisiä hikoilemaan synkronoidusti.

20:45 Death Hawks (Miniranta)

JUHANI: Psykedeelisen rockin hämäläiset kuninkaat ovat parhaimmillaan livenä. Bluesin ja perinnetietosen rockin välimaastoon avaruuspölyä heittävän Death Hawksin mukana pääset maistamaan tunnelmaa, jota kukkaislapset nauttivat Woodstockissa 60-luvun lopulla. Nämä pörröpäät sekoittavat universaaliin rakkauteensa myös aimo annoksen vihtahousulta haisevaa mystiikkaa.

21:30 Children Of Bodom (Niittylava)

JUHANI: Jau, jau! Suomalaisen melodisen death metallin kansainväliset menestyjät eivät leiki edelleenkään, vaikka urkusoolot vähän pilipalitunnelmaa espoolaisten mökään sekoittavatkin. Jos aikaisempiin keikkoihin on luottaminen, nämä kieroutuneet murhajärven lapset hakevat grillibileisiinsä laardia suoraan rasvamontusta!

23:15 The Offspring (Rantalava)

JUHANI: Jenkkipunkin kuuluisimmat konkarit ovat luvanneet vetää Ruisrockissa läpimurtoalbuminsa Smashin (1994) alusta loppuun. The Offspringiltä on odotettavissa selkärankaan syöpyneitä hittejä, pogoamista sekä vahvaa nostalgiaa sekä tietysti mahtava huipennus Ruisrock-perjantaille!

00:15 David Guetta (Niittylava)

PIRITA: Ai ei vielä väsytä? Hehkutikuissakin on vielä puhtia ja bilestetsoni on vain vähän vinossa? Nousu on sen mukainen, että tekis mieli huutaa, laulaa ja tanssia? Bileperjantain päätöskrebailuihin kannattaa siis suunnata katsomaan kun Guettan Davidin sormi osuu play-napille kiljaisten ilmoille kaikki takuuhitit ja saaden Niittylavan liekkeihin.

Piritan bonus-vinkkaus:  "Muista tanssia huonosti näillä keikoilla. Se on parasta". 

Asiasanat: Ruisrock
Tapahtumat: Ruisrock 2014

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä