Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Nathaniel: Vain tietynlaiset ihmiset pystyvät osallistumaan kykykilpailuihin

30.10.2014 klo 16:02 | Ninni Suomalainen | Lähde: YleX | Kommentit (0)

Australialaispoppari Nathaniel pitää kykykilpailuja rankkoina, mutta kasvattavina kokemuksina.

Australialainen laulaja-lauluntekijä Nathaniel Willemse nousi julkisuuteen kotimaassaan The X Factor -sarjan tähtenä. Hän solmi levytyssopimuksen vuonna 2013. Poppari on aiemmin työskennellyt laulunopettajana ja häälaulajana.

Nathaniel hehkuttaa monien kritisoimia kykykilpailuja. Laulaja kuitenkin toteaa, etteivät kilpailut sovi kaikille.

- X Factor oli minulle tärkeä mahdollisuus ja kasvoin artistina. Täytyy olla tietynlainen ihminen, että pystyy esiintymään miljoonille ihmisille tv:ssä ja ottamaan samalla tuomareilta kritiikkiä vastaan, Nathaniel kertoo YleX:lle.

Laulaja koki kasvaneensa artistina kykykilpailun aikana, mutta se oli myös raskasta.

- Vaatii paljon rohkeutta mennä televisioon laulamaan miljoonille ihmisille. Voit myös kohdata kritiikkiä ja sinut voidaan esittää huonossa valossa. Se on stressaavaa ja jännittävää, mutta kukapa ei haluaisi sellaista mahdollisuutta.

Nathaniel on huomannut myös, että kykykilpailut ovat yksi harvoista mahdollisuuksista kiinnittää suurten levy-yhtiöiden huomio tässä ajassa, kun tarjontaa on niin paljon.

- Monet levy-yhtiöt katsovat, kuinka suuri fanipohja artistilla on jo olemassa ennen levytyssopimuksen kirjoittamista. Kaikilla artisteilla ei ole välttämättä muita mahdollisuuksia kuin sosiaalisen median suosio tai tv. Minä ajattelin, että X Factor on paras tapa saada ääneni kuuluville.

Katso musavideo alta.

Nathanielin haastattelu tulee Uuden musiikin iltavuorossa torstaina 30. lokakuuta.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä