Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Neljäs au pair Los Angelesissa paljastui: Bailasi ja sai potkut edelliskaudella

31.10.2014 klo 13:03 | JP Panttila | Kommentit (0)

Au pairit Los Angelesissa.

Edelliskaudella bilettämisen takia vaikeuksiin joutunut Mira lähtee hakemaan inspiraatiota Los Angelesista. Hän majoittuu stand up -koomikoiden perheeseen.

Ylen Au pairit Los Angelesissa -sarjan neljänneksi päähenkilöksi on paljastunut edelliskaudelta tuttu Mira, joka sai Lontoossa potkut, koska bailasi isäntäperheen mielestä liian paljon.

Los Angelesiin uuden kauden mukana muuttava Mira kertoo, että kotiinpaluu Tampereelle edellisen ohjelman jälkeen oli vaikeaa.

- Mä en vieläkään tiedä mitä mä tekisin, pitäiskö kouluttautua uudestaan vai jäädä kokiksi, Mira pohtii.

 

A photo posted by Au pairit (@aupairit) onOct 10, 2014 at 11:19pm PDT

Los Angelesissa Mira aikoo löytää uuden inspiraation elämäänsä. Hän haluaa löytää jotain, mitä tavoitella.

- Haen inspiraatiota - se on luova kaupunki, haen ajatusta, mitä pitäis tehdä elämällä, Mira miettii pakatessaan laukkuja.

Jonkinlaista inspiraatiota onkin luvassa, sillä Mira majoittuu stand up -koomikoiden perheeseen. Samalla neljännelle au pairille avautuu mahdollisuus kokeilla vaikka esiintymistä elävän yleisön edessä, jos sellainen kiinnostaa.

Luvassa on myös Hollywood-bileitä, koska perheen vanhemmat kuuluvat piireihin.

- Mua pelottaa, että muilla au paireilla on mua kohtaan ennakkoluuloja, Mira viittaa Lontoon bileiltoihin ja siihen että edessä on pääsy au pair -perheen mukana Hollywoodin punaisille matoille ja bileisiin.

Sarjan kolme muuta päätähteä esiteltiin aiemmin YleX:ssä. Sarjan tapahtumia voi seurata muun muassa Instagramissa, Facebookissa ja Ylen sivuilla. Au pairit Los Angelesissa -sarjan täysmittaiset jaksot alkavat maaliskuussa Ylen kanavilla.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä