Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Noin viikon uutiset -ohjelman Jukka Lindström: Oma äiti trollaa

6.11.2014 klo 14:50 | Iida Korhonen | Lähde: YleX Aamu | Kommentit (1)

Jukka Lindström

Jukka Lindströmin vetämä Noin viikon uutiset kertoo viikon tärkeimmät uutisaiheet jo torstaina. Ohjelman ensimmäinen jakso nähdään torstaina 6.11.

YleX Etusivu -ohjelmasta tuttu Jukka Lindström isännöi uutta uutisshow'ta, joka tarjoaa tiukan paketin huumoria ja asiaa satiirin muodossa. Lindström on aiemmin ollut mukana myös Yle Leaks -ohjelmassa, josta hän joutuu nyt jättäytymään pois.

- En ehdi molempiin, kun ne kuvataan samaan aikaan, Lindström harmittelee YleX Aamun haastattelussa.

Aiemmin radiossa vaikuttanut Lindström kertoo saaneensa ristiriitaista palautetta äidiltään, joka ei säästele mielipiteidensä kertomista.

- Äitini oli sitä mieltä, että minun olisi pitänyt vain pysyä uutispuolella. Äiti ei ole ihan varma siitä, että tv-esiintymiset sopisivat minulle. Onhan se kamalaa kun oma äiti trollaa, Lindström nauraa.

Jukka Lindström myöntää olevansa hieman jännittynyt uuden ohjelman käynnistämisestä, mutta muistuttaa pahimmassa tapauksessa ohjelmafloppien unohtuvan nopeasti.

- Jos tämä ohjelma floppaa, niin kahden viikon päästä kukaan ei enää edes muista minun olleen tässä mukana.

Henkilöt: Jukka Lindström

Kommentointi

Kommentit (1)

Tykkäsin :) oiken mainio ohjelma. Tällaista oon kaivannutkin, tällaista älykästä viihdettä.

>Mama K 06.11.2014, 22:07
Muualla Yle.fi:ssä