Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Nyt kuuluu ruma sana - hittipoppoo teki vastaiskun levyvuodolleen

27.4.2011 klo 09:29, päivitetty 30.11.2011 klo 15:47 | Sippo | Lähde: Mashable | Kommentit (0)

Kuvakaappaus Beastie Boysin sivuilta - Kuva: www.beastieboys.com

"Vihamielisenä ja vastaiskumaisena tekona julkaisemme täysin sensuroimattoman eli rivoakin tuhmemman likaisen version nettistreamina sivustollamme."

Beastie Boys on tekemässä voimakasta paluuta uuden albumin kera, mutta kapuloita rattaisiin on nyt heitetty piraattien toimesta. Tuleva The Hot Sauce Committee pt 2 kun vuoti jo ladattavaksi nettiin.

Räpäyttäjät eivät olleet levynsä julki vuotamisesta innoissaan ja ovatkin nyt iskeneet takaisin julkaisemalla albumin sensuroimattoman version kotisivuillaan. Beastiet kirjoittavat sivuillaan seuraavasti.

- Hyvät ihmiset, valitettavasti meistä johtumattomista syistä uuden The Hot Sauce Committee pt 2 -albumimme ”puhdas” versio on vuotanut verkkoon. Vihamielisenä ja vastaiskumaisena tekona julkaisemme täysin sensuroimattoman eli rivoakin tuhmemman likaisen version nettistreamina sivustollamme. Toivomme, että tämän tuo teille paljon iloa, haleja ja harmoniaa.

Fight For Your Right, Sabotage, Intergalactic ja Body Movin' -hiteistään tunnettu hoppiporukka promoaa 8. studioalbumiaan aktiivisesti. Uuden levyn tiimoilta tehtiin myös paljon mediahuomiota saanut lyhytelokuva Fight for Your Right — Revisited, jossa nähdään joukko kovia Hollywood-tähtiä kuten Seth Rogen, Jack Black, Danny McBride, Elijah Wood, Will Ferrell ja Susan Sarandonkin. Puolituntinen lyhytelokuva löytyy YouTubesta täältä.

Artistit ovat käyneet viime aikoina arhakasti piraattien kimppuun. Kaksi viikkoa sitten Lady Gaga aikaisti Judas-singlensä julkaisua, koska se vuosi verkkoon ennen aikojaan.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä