Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Poptulokas Christopher: Falsettini on korkeampi kuin Justin Timberlaken

30.1.2014 klo 08:00, päivitetty klo 10:14 | Sofia Thurén | Lähde: YleX | Kommentit (1)

Justin Timberlake, Kim Cesario ja Christoper laulavat kaikki kimeästi korkealta.

Tanskalainen Christopher nimeää Justin Timberlaken yhdeksi isoimmista esikuvistaan. Mies sanoo kuitenkin, että hänellä on amerikkalaista supertähteä korkeampi falsetti.

- Ruotsin Kim Cesario laulaa on myös varmasti Justinia korkeammalta. Mutta jos meitä kolmea vertaillaan, täytyy sanoa, että minä voitan.

Laulaja vitsailee, että miehet voisivat mitellä laulutaitojaan falsetti-battlessa.

- Vähän niin kuin freestyle-rap-battle, mutta falsetilla. Laulan heidät suohon!

Christopher kunnioittaa esikuvaansa Justin Timberlakea niin paljon, että on liittänyt biisiinsä suoran viittauksen Justinin Señorita-kappaleeseen.

- Kun mies laulaa tällaista musiikkia falsetilla, siitä tulee heti mieleen Justin Timberlake. Päätimme studiolla, että tehdään homma sitten täysillä ja laitetaan kappaleeseen tribuutti Justinille. All the ladies say -kohta on hatunnosto Timberlakelle.

Justinin kappaleessa naiset ja miehet saavat vuorotellen laulaa Justinin perässä. Miksi Christopherin kappaleesta puuttuu miesten osuus?

- Mietimme sitäkin, että pojilla pitäisi olla oma laulukohtansa. Keikoillani käy kuitenkin melkein pelkästään naisia. Livenä miesten kohdassa kaikuisi vain kiusallinen hiljaisuus.

Kuuntele alta koko haastattelu ja vertaile miesten falsetteja videoilta.

 

Lue myös: 

Tanskalainen poplupaus Christopher luuli Suomea takapajulaksi

Kommentointi

Kommentit (1)

christoper<3<3<3

>Anonyymi 30.01.2014, 15:48
Muualla Yle.fi:ssä