Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Rankka halloween: Zombie kärähti rattijuoppoudesta

30.10.2014 klo 10:17 | YleX | Lähde: Msn news, Democrat & Chronicle | Kommentit (0)

Yhdysvalloissa zombieksi pukeutunut nainen on jäänyt kiinni rattijuoppoudesta kahdesti muutaman tunnin sisällä.

New Yorkin osavaltiossa, Rochesterissa, zombieksi naamioituneen 26-vuotiaan naisen halloweenin juhlinta on ilmeisesti alkanut jo hyvissä ajoin, ja varsin sekavissa merkeissä: auton rattiin hypännyt humalainen zombie on jäänyt nimittäin poliisille kahdesti kiinni rattijuoppoudesta, vain kolmen tunnin sisällä.

Poliisi nappasi humalaisen zombien tien päältä aamuyöllä viime lauantaina. Poliisi kiinnitti huomiota naisen autoiluun, koska hän oli unohtanut ajovalot pois päältä. Humalainen zombie vietiin poliisiasemalle, jossa hänelle nostettiin syyte rattijuoppoudesta.

Tämän jälkeen naisen ystävä kävi hakemassa hänet, mutta humalainen autoilu ei päättynyt tähän: noin kaksi tuntia myöhemmin poliisit havaitsivat zombiekuljettajan taas auton ratissa.

Poliisin mukaan nainen oli palaamassa kotiinsa läheisen baarin zombiebileistä. Humalainen kuljettaja päätyi myös perinteikkääseen pidätyskuvaan zombiena.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä