Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Ruisrock teki uuden kävijäennätyksen – 93 000 juhli viikonloppuna Ruissalossa

7.7.2014 klo 06:26 | YleX | Lähde: Ruisrock | Kommentit (2)

Ruisrock oli huikea menestys. Mahtavat bändit, yleisöennätys ja helteinen sää kruunasivat heinäkuisen viikonlopun. 

Ruisrock teki tänä vuonna uuden yleisöennätyksen, kun kolmen päivän aikana festivaalivieraita oli Turun Ruissalossa yhteensä 93 000. Perjantai ja lauantai olivat loppuunmyytyjä 35 000 yleisöillään, sunnuntaina juhlijoita oli 23 000. Ruisrockin aikaisempi yleisöennätys on vuodelta 2009, jolloin festarivieraita oli 92 000.

- Mielestäni tämän vuoden huikea onnistuminen oli monien tekijöiden summa ja pitkäjänteisen työn tulosta. Loistavien artistien lisäksi festivaali itsessään on viikonlopun yksi pääesiintyjistä ja siinä on vetovoimaa. Festivaalille tullaan ystävien kanssa viettämään kesän parasta viikonloppua ja katsomaan mahtavia esiintyjiä. Kaikki sujui suunnitellusti ja vuoden 2014 Ruisrock oli kaikilla mittareilla mitattuna uskomaton menestys, toteaa Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Artistikattauksen lisäksi yleisö kiitteli festivaalin monipuolista oheisohjelmaa sekä ruoka- ja juomatarjontaa. Poliisin ja järjestyksenvalvonnan näkemyksen mukaan festivaali sujui todella rauhallisesti suuresta yleisömäärästä huolimatta.

Asiasanat: Ruisrock 2014
Tapahtumat: Ruisrock 2014

Kommentointi

Kommentit (2)

Komea ennätys. Itse katsoin koko tapahtuman tallennettuna. Jotkut bändit olivat tuntemattomampia, kuten Santa Cruz.

>Atro Niiniluoto 06.08.2014, 13:45

Yleisömäärät huomaa. Alueelle sai jonottaa kauan päästäkseen sisään, sitten sai jonottaa kauan päästäkseen anniskelualueelle ja siellä sai jonottaa kauan saadakseen melkoisen arvokkaan festarijuoman. En tiedä kuka kiittää 7 euron pikkutölkin hinnasta. Bändit oli kuitenkin mainioita :)

>Esa 07.07.2014, 07:25
Muualla Yle.fi:ssä