Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Rytmibarometrivoittaja Roope Salminen: Katso videomme, niin Mikko Leppilampi köyhtyy

6.9.2014 klo 15:30 | YleX | Lähde: YleX Viikonloppu | Kommentit (0)

Roope Salminen & Koirien BIisonit-kappale keräsi rytmibarometriäänestyksessä 86 prosenttia yläpeukkua.

Kuluvan viikon rytmibarometrivoitto meni Roope Salminen & Koirat -yhtyeelle. Biisonit on vuonna 2010 perustetun yhtyeen ensimmäinen virallinen sinkku. Neljässä vuodessa bändi on kuitenkin saanut huomattavan määrän faneja.

- Fani on sanana mulle omituinen. Joka keikalla tutustumme eri ihmisiin, halaillaan ja jutellaan jengille. Ne tuntuu frendeiltä, ei siltä että ne ois fanilauma, Salminen kertoo YleX:lle.

Rytmibarometrikilpailun lisäksi yhtye on seurannut musiikkivideonsa katsojamäärän kasvua YouTubessa. Videolla esiintyvä näytelijä Mikko Leppilampi on luvannut kustantaa kaikille bändin jäsenille pullon samppanjaa, jos katsojamäärä nousee yli 30 tuhannen. Tällä hetkellä videolla on reilut 15 000 katselukertaa. Salminen yllyttää ihmisiä katsomaan videon edes samppanjan vuoksi, jos biisi ei muuten kiinnosta.

- Kutsutaan koko Suomi bileisiin mukaan, jos 30 000 menee tänään rikki. Mikään ei vetoa suomalaisiin enemmän kuin se, et "katso tämä video, niin Mikko Leppilampi menettää rahaa", Salminen kiteyttää.

Katso video alta

Lue myös:

Roope Salminen: Suomenkielellä pystyy tekemään todella runollista kamaa

Bilebändi Roope Salminen & Koirat teki sen taas – koko keikkapalkkio mainosvideoon

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä