Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Slipknot-laulaja: Kiertueen jälkeen näemme jatkaako bändi

3.5.2011 klo 12:56, päivitetty klo 15:53 | JP | Lähde: Blabbermouth | Kommentit (0)

Corey Taylor pamauttaa, että kiertueen jälkeen kaikki saattaa olla ohi.

Stone Sour -bändinsä kiertuetta Jenkeissä päättävä laulaja Corey Taylor on samoilla linjoilla tulevasta Slipknot-kiertueesta kuin viikonloppuna tunteistaan avautunut rumpali Joey Jordison. Taylor kertoo, että on vaikea valmistautua tulevaan.

- Se tulee olemaan katkeransuloista loppupeleissä. Minulle tämä on kuitenkin sellainen vauvan askel kohti sitä, mitä tapahtuu myöhemmin. Eikä mitään tapahdu heti, sen voin sanoa kaikille. Meillä ei ole suunnitelmia albumista - meillä ei ole muuta suunnitelmaa kuin tämä kiertue, toistaiseksi. Jos se menee hyvin ja pystymme vetämään yhtä köyttä - sekä todella tekemään oikein Paulieta kohtaan - sitten näemme mitä tapahtuu.

Slipknotin perustaja, rumpali Joey Jordison, kertoi hiljattain, että hänellä läjittäin uusia biisejä valmiina seuraavaa albumia varten. Corey Taylorin mielestä sinne on kuitenkin vielä pitkä matka. Bändi ei ole istunut vielä samassa huoneessa sopimasssa asiasta.

- Ei, niin ei ole käynyt. Ainoa asia, mistä olemme istuneet alas bändinä, on kiertueesta puhuminen sekä mitä teemme ja emme tee. En ole tyyppi, joka kaunistelee asioita - enkä aio syöttää faneille valheita luodakseni turhia odotuksia. Jos kiertue ei toimi, tämä bändi saattaa lopettaa.

Taylorilta on kyselty paljon Slipknotin Jenkkikiertueen perään, mutta mies ei ole suostunut arvuuttelemaan päivämäärilla, koska ei halua luoda turhia odotuksia. On tärkeä katsoa ensin, miten kesän keikat menevät.

Laulaja aikoo pitää kolmen viikon loman ennen Slipknotin kiertuetta. Viimeksi noin pitkä loma on kuulemma osunut kalenteriin todella kauan sitten.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä