Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Solonen salamyhkäisenä uudesta Lyömättömät-show'sta: Luvassa uusia temppuja

28.10.2014 klo 08:55, päivitetty klo 09:01 | Timo "Timppa" Launonen | Lähde: Uuden musiikin ratsia | Kommentit (2)

Lyömättömät tekee paluun radioaalloille tulevana lauantaina YleX:ssä. Räppärit puhkuvat intoa, mutta haluavat pitää ohjelman sisällön salassa aina loppuviikkoon saakka.

Solonen, Kosola ja X-mies isännöivät kesän ajan YleX:ssä Lyömättömät-ohjelmaa, jonka kivijalka oli freestyle-rap. Samaa settiä on luvassa uudella ohjelmapaikalla 1.11. lähtien, kun Lyömättömien villiä menoa kuullaan aina lauantaisin kello 17-20. Solonen kertoo Uuden musiikin ratsiassa ohjelman perusidean olevan edelleen tuttu ja turvallinen.

- Jengi saa heittää ideoita ja me heitetään hiiden pohjalta friistialia. En voi kuitenkaan paljastaa liikaa vielä tässä vaiheessa. Uusia temppuja on luvassa.

Ohjelman DJ:nä toimiva X-mies ennakoi uuden ohjelmapaikan aiheuttavan jonkinlaisia muutoksia.

- Musiikkityyli saattaa muuttua hieman nyt, kun tehdään lauantai-illoissa etkoradiota. Monta hienoa juttua on tulossa, X-mies summaa.

Kolmikko tekee suoraa radiolähetystä joka lauantai-ilta aina vuoden loppuun saakka. Se, mitä uudistunut Lyömättömät-show pitää sisällään, selviää todennäköisesti vasta loppuviikosta.

- Ollaan suunniteltu yksi sellainen sota, mutta pidetään mysteeri ilmassa vielä, Solonen sanoo salaperäisenä.

Lyömättömät-show kuullaan ensimmäistä kertaa YleX:n lauantai-illassa 1.11. kello 17. Suora kolmetuntinen radiolähetys kuullaan viikoittain aina vuoden loppuun saakka.

Lue myös: Lyömättömien freestyle-show tekee paluun YleX:lle! Luvassa levottomia lauantai-iltoja 

Kuuntele alta Solosen ja X-miehen vierailu Uuden musiikin ratsiassa.

Kommentointi

Kommentit (2)

no ei tuota pelkkää räpätystäkään jaksa enempää kuulla,toiveet vaan takaisin tai metalliliitto

>kenu 28.10.2014, 12:10

Miksi vain vuoden loppuun?! Ei kai tuo turha Toiveet ole vaan tauolla taas tee jo ties kuinka monetta kertaa paluun vuoden vaihteen jälkeen?

>Anonyymi 28.10.2014, 10:47
Muualla Yle.fi:ssä