Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Tajuntansa menettänyt Cristal Snow: Pyörtymisgate lähti lapasesta

27.10.2014 klo 21:02 | YleX | Lähde: YleX Jatkot | Kommentit (0)

Supersunnuntaista tuttu Cristal Snow pyörtyi sunnuntaina ennen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman alkua. Snow'n mukaan juttua paisuteltiin aivan liikaa.

Eri uutislähteet kertoivat Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija Cristal Snow'n pyörtyneen hetkeksi ennen suoraa lähetystä. Snowlta kysyttiin pyörtymisen jälkeen, saako mediat tehdä tapauksesta uutisen.

- Mä ajattelin, et tää on realityä ja että kun tällainen sattui, niin miksi ei kerrottaisi. Mä en sen enempää ajatellut. Annoin kommentin, että sillä lailla kävi ja että se oli aika hurjaa, kun sellaista ei ole ennen käynyt, Snow kertoo YleX Jatkojen haastattelussa.

Snow törmäsi kommentteihin, jotka vähättelivät uutista tai jotka väittivät, että Snow hakee uutisella vain huomiota. Otsikoissa oli myös Snow'n esiintyminen ilman meikkiä

- Siitä on tullut ihan tämmöinen höpsö juttu. Tässä on ollut nyt vaan liikaa kaikkea, meikittömyys ja pyöryminen. Eilen mulle sattui enemmän parrasvaloa, kun Anne Kukkohovilla ei ollut paljastavaa asua, Snow sanoo.

Pyörtymisestä ei ollut Snow'lle haittaa itse ohjelmaa ajatellen. Paremminkin päinvastoin.

- Tuli itse asiassa vähän euforinen olo, kun veri alkoi kiertää.

Lue myös:

Cristal Snow Jorman palautteesta: Suu ei mene kiinni

Cristal Snow paljastaa pahimman Tanssii tähtien kanssa -kilpailijan

Henkilöt: Cristal Snow

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä