Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Tanskalaispoppari karaokessa Anna Abreun kanssa: Miesfalsettia ja Adelen tulkintaa

15.4.2014 klo 15:12 | JP Panttila | Kommentit (0)

Tanskalaispoppari Christopher ja Anna Abreu äänittivät yhdessä uuden biisin, ja kävivät sen jälkeen karaokebaarissa.

Anna Abreu viestittää Instagramissa seuraajilleen aktiivisesti uuden levynsä valmistumisesta. Laulaja yllätti monet lataamalla palveluun kuvan ja videota tulevan levyn tanskalaisesta fiittaajasta, Christopherista.

YleX:llä vieraillut Christopher sanoo, että aika Suomessa on kulunut hyvin ja hän on ehtinyt käymään muuallakin kuin studiossa. Äänitysten jälkeen artistit lähtivät illanviettoon Helsingin keskustaan. Ensin herkuteltiin huippukokki Tomi Björckin osaomistamassa aasialaisravintolassa, jonka jälkeen ilta jatkui karaokebaariin. Christopher kehuu Abreun karaokevalintaa.

- Anna lauloi Adelen herkän Rollin in the Deep -biisin ja se meni upeasti. Itse lauloin Justin Timberlaken Cry Me a Riverin, Christopher kertoo YleX:lle.

Tanskalaispoppari sanoo, että hän on käymässä Suomessa tällä kertaa ainoastaan Abreu-yhteistyökuvion takia. Studiossa purkitettu uusi biisi julkaistaan Abreun uudella levyllä ja se on poppiballadi Draken tyyliin.

- Hän lähetti minulle biisin ja sanoi, että voin kirjoittaa toisen säkeistön halutessani.

Toinen säkeistö syntyikin Christopherin mukaan lentokoneessa matkalla Suomeen. Artisti sanoo, että duetolla hänen osuutensa on olla jätetty mies, joka yrittää vakuutaa Anna Abreuta ottamaan hänet takaisin. Kyseessä on siis perinteinen rakkauslaulu.

Christopher vahvistaa sen, mikä Instagram-kuvistakin välittyy: popparit viihtyivät erinomaisesti yhteisbiisin äänityksissä.

- Pidimme molemmat siitä. Se oli kuin rakkautta ensi silmäyksellä.

Asiasanat: fiittaus, karaoke

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä