Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Taylor Swift jekutti Ed Sheerania palkintogaalassa

11.6.2013 klo 20:10 | Iida | Lähde: BBC Radio 1, Music News | Kommentit (1)

Ed Sheeran tunsi olonsa vaivautuneeksi Billboard Music Awardseissa, kun kollega ja ystävä Taylor Swift jekutti brittimuusikkoa.

Taylor Swift on kertonut Ed Sheeranille amerikkalaisesta kulttuurista heidän kiertäessään yhdessä Yhdysvaltoja. Sheeran ei kuitenkaan ole kovin varma, kuinka tosissaan hän Swiftin jutut ottaisi. Swift nimittäin antoi brittimuusikolle hyvin erikoisia ohjeita Billboard Music Awards -gaalaan. Tilanne johti siihen, että Sheeran niin sanotusti munasi itsensä.

- Briteissä esimerkiksi Brit Awardseissa vain istutaan ja vedetään lärvit, Sheeran kertoi BBC:n haastattelussa naureskellen.

Taylor Swift kertoi Sheeranille, että amerikkalaisissa palkintogaaloissa kaikki nousevat seisomaan ja taputtavat kun joku voittaa palkinnon.

- Lisäksi hän kertoi, että aina jonkun esiintyessä tulee nousta penkistä ja tanssia.

Sheeran oli vakuuttunut laulajattaren antamista ohjeista ja teki kuten Swift oli neuvonut.

- Kun ensimmäinen palkinto jaettiin, nousin ylös ja taputin. Kukaan muu ei kuitenkaan tehnyt niin. Se oli noloa, Sheeran kertoo naureskellen.

Brittitähti toivoo, että pääsee vielä kostamaan Taylor Swiftille omilla kotikonnuillaan. Aiheesta kertoo muun muassa Music News -sivusto

Ed Sheeran - Kuva: EPA/SANDRO CAMPARDOEd Sheeran - Kuva: EPA/SANDRO CAMPARDO

Kommentointi

Kommentit (1)

Voi ediiiii :D

>Anonyymi 12.06.2013, 18:25
Muualla Yle.fi:ssä