Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

The Killersin kriisi syvenee – kitaristikin täysin kyllästynyt

12.10.2013 klo 16:45 | Iida | Lähde: NME | Kommentit (1)

The Killersin basisti on jättäytynyt pois yhtyeen parhaillaan käynnissä olevalta kiertueelta ja nyt bändin kitaristikin paljastaa väsyneensä täysin kiertue-elämään.

The Killersin kitaristi Dave Keuning kertoo NME:n haastattelussa olevansa kyllästynyt bändin kanssa kiertämiseen. Yhtyeen basisti jättäytyi hiljattain pois bändin kiertueelta. 

- Olen kurkkuani myöten täynnä tätä. Loppu on lähellä. Joku saattaisi kysyä miksi valitan, mutta kukaan ei käsitä millaista tämä on. Olemme kiertäneet ihan jumalattoman kauan.

The Killersin rumpali Ronnie Vannucci kertoi jo aiemmin, ettei kitaristi jaksaisi viettää seuraavaa kolmea vuotta kiertueella. Hän kertoi tuolloin, että bändillä on edessään pitkä tauko. Nyt monet veikkaavat yhtyeen jopa hajoavan, kun basistikin on keskeyttänyt rundin. 

The Killersin keulahahmo Brandon Flowers puolestaan kertoi keskittyvänsä ensi vuonna ainoastaan soolomateriaalin tekemiseen, muttei kuitenkaan sanonut bändin hajoavan.

- Mitä tahansa nyt onkaan meneillään, on ohi siihen mennessä kun teemme seuraavan albumin. Minä keskityn seuraavaksi täysin omaan soolomateriaaliini, Flowers sanoi.

Kommentointi

Kommentit (1)

eiiiiiiii älkää lopettako mä menetän puolet elämästäni jos lopetatte!

>Anonyymi 25.10.2013, 18:41
Muualla Yle.fi:ssä