Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Tinderiin uudistuksia: Tulossa muun muassa katumus-nappula

6.11.2014 klo 17:40, päivitetty 7.11.2014 klo 10:22 | JP Panttila | Lähde: TechCrunch | Kommentit (1)

Deittisovellus Tinderin maksullinen versio julkaistaan rajoitetusti, koska sovelluksen tekijät eivät osaa vielä hinnoitella uusia toimintoja.

Deittisovellus Tinderistä on TechCrunch-sivuston mukaan kehitteillä maksullinen versio, jossa on kaksi uutta ominaisuutta. Tinder Plus -nimisessä sovelluksessa on esimerkiksi undo- eli kumoamistoiminto, jolla voi perua tekemänsä valinnan. Jos käyttäjä siis on mielestään antanut pakit tyypille, joka olisikin kiinnostanut häntä, valinnan voi perua.

Tinderin perustajiin kuuluva Sean Rad sanoo TechChrunchille, että useat käyttäjät ovat toivoneet sovellukseen mahdollisuutta palata käyttäjäprofiiliin, jonka he ovat hylänneet vahingossa.

Lisäksi maksullisessa applikaatiossa on passport-niminen toiminto, jonka avulla seuraa voi etsiä maarajojen ulkopuolelta, muiden maiden kaupungeista. Tästä on Tinderin edustajan mukaan hyötyä käyttäjille, jotka haluavat aloittaa seuran etsinnän uudesta kaupungista jo etukäteen. Tinderin saaman palautteen mukaan monet käyttäjät löytävät uudessa paikassa seuraa tai keskustelukumppaneita vasta matkansa lopulla.

Uudet ominaisuudet otetaan käyttöön rajoitetusti aluksi vain muutamassa maassa, kuten Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Brasiliassa. Rajoitettu saatavuus johtuu siitä, että Tinder haluaa kokeilla erilaisia hintavaihtoehtoja maksulliselle versiolle ennen maailmanlaajuista julkaisua.

Lue myös:

Juniorikiekkoilijat sikailivat Tinderissä – seurauksena pitkät pelikiellot

Naiset ovat miehiä valikoivampia Tinderissä

Mies parodioi naisten Tinder-poseerauksia Instagramissa – katso hulvattomat kuvat


Asiasanat: deittisovellus, Tinder

Kommentointi

Kommentit (1)

Windows Phoneen on saatavilla epävirallinen sovellus Tinderistä, 6tin. Tällä onnistuu paikan vaihtaminen, sinne minne itse haluaa. Myös valintaa voi vaihtaa ruksin painamisen jälkeen. Nämä kaikki siis ihan ilmaiseksi :).

>Anonyymi 06.11.2014, 18:08
Muualla Yle.fi:ssä