Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

Tuore kotimainen artisti tunnusti nolon teinisekoilunsa

6.11.2014 klo 15:40 | Jenni Poikelus | Lähde: YleX Jälki-istunto | Kommentit (1)

YleX Jälki-istunto sai vieraakseen tuoreen kotimaisen laulajattaren, kun Vilma Alina saapui Rytmibarometrivieraaksi.

Vilma Alina on 20-vuotias helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä. Suomen musiikkikartalle nainen bongattiin YouTubesta, jonne hän oli ladannut loopperilla taiteiltuja esityksiä. Yhdessä niistä Vilma Alina versioi Anssi Kelan ja Robinin kappaleita. Anssi Kela piti videosta niin paljon, että jakoi sen omalla Facebook-seinällään, mistä se lähti leviämään päätyen myös lopulta levy-yhtiön edustajien korviin.

- Se oli sellainen hupailujuttu, en todellakaan ajatellut, että tapahtuisi näin, Vilma Alina kertoo.

Rytmibarometrissa monet kommentoijat vertasivat Vilma Alinan musiikkia Sanniin.

- Me ollaan saman ikäisiä, vanhoja koulukavereita ja ollaan tehty duunia samojen henkilöiden kanssa, joten ei se ole ihmekään, jos matkan varrella on tarttunut samankaltaisia vaikutteita. Ehkä me molemmat edustetaan sellaista pop-musiikin uutta aaltoa, joten en ihmettele, että meitä verrataan.

Uuden musiikin aamuvuorossa kuultiin ensisoitossa laulajattaren debyyttisinkku Hullut Asuu Kallios. Vilma Alina tietää mistä puhuu, sillä myös hän on hullutellut Kalliossa.

- Mulla on yks juttu, mutta mä en kehtaa kertoo.. No, se liittyy alkoholiin ja tälläseen... teinikusemiseen. Pissasin väärässä paikassa. Pyhällä paikalla eli kirkon pihalla, Vilma Alina kertoo naureskellen YleX Jälki-istunnon Vikin ja Mäkkärin yllyttämänä.  

Asiasanat: Vilma Alina
Henkilöt: Vilma Alina

Kommentointi

Kommentit (1)

Vilma ei huolta: mä kusin viime keväänä myös Kallion kirkon pihapusikkoon. Mitäs heillä oli kulmien ainut hyvä puska.

>Saman ikäluokan muija 07.11.2014, 13:54
Muualla Yle.fi:ssä