Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Viina saa suomalaiset kekseliäiksi – Näin pulloja salakuljetetaan festareille

7.7.2014 klo 21:06 | YleX | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (4)

Ruisrockissa takavarikoidaan festivaalikävijöiltä melko vähän alkoholia, mutta pulloja kuljetetaan silti festarialueelle vuodesta toiseen. Keinot salakuljettamiseen ovat myös melko kekseliäitä.

Ruisrockin turvallisuuspäällikkö Ville Ketosen mukaan keinot alkoholin salakuljettamiseen festarialueelle ovat hyvinkin kekseliäitä. Naiset saattavat sujauttaa viinalla täytetyn minigrip-pussin rintaliiveihin. Yleisin tapa lienee kuitenkin salakuljettaa alkoholi uudelleen suljetussa mehupurkissa. Järjestäjät ovat kuitenkin tietoisia yleisimmistä keinoista.

– Laitetaan injektioneulalla vesimeloniin vähän alkoholia. Mitään epäilyttävämpää kuin vesimeloni ei voi tuoda portille, Ketonen sanoo.

Turvallisuuspäällikkö pohtii myös onko alkoholin tuonnin kieltäminen yleisötapahtumissa ylipäänsä tarpeellista.

– Vaihtoehtoja löytyy. Ei tarvitse lähteä montaa sataa kilometriä etelään. Ollaanko me sitten Suomessa niin paljon huonompia alkoholinkäyttäjiä, ettei täällä uskaltaisi kokeilla.

Lue Yle Uutisten koko artikkeli aiheesta.

Tapahtumat: Ruisrock 2014

Kommentointi

Kommentit (4)

Artikkelia lukiessani keksin nerokkaan keinon XD Pitääpä kokeilla :D

>passerby 10.07.2014, 23:58

Olen jo 40 v täyttänyt. Olen kymmenen vuotiaasta asti käynyt musiikkitapahtumia kesästä kesään. Vain kaksi kertaa olen ollut kaatokännissä festareilla, Ruisrockissa vuonna 1990 ja Ilosaaressa 1991., lähinnä, koska olin sellaisessa seurassa jossa tarjottiin ihan huolella ja viinipullot kiersi piknikillä...En muista bändeistä mitään.
Sen jälkeen olen tullut tulokseen, että menen festareille yksinomaan hyvän musiikin takia. Voin tavata ihmisiä ja nauttia alkoholista ihan milloin tahansa. Festarinautintoa en pilaa alkoholilla. Musiikki puhuu, antaa kiksit ja hyvä bailubilemeiningit ihan ilman muita kemikaaleja.

>Keski-Ikäinen Nainen Imatra 08.07.2014, 14:48

Seittemän euroa tuoppi ja pantti päälle, sitte jonottamaan sitä rapakaljaa jos edes saa. Voi mennä taas jonon päähän, kun eka satsi saadaan joskus.

>JJ75 08.07.2014, 02:10

Ei huonompia, vaan järjestäjät ahneempia!

>JR 07.07.2014, 23:18
Muualla Yle.fi:ssä