Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Viki ja Mäkkäri Anna Abreun esitanssijoina – katso video

5.11.2014 klo 07:58 | Samppa Rautio | Kommentit (0)

Kuva: YleX

Viki ja Mäkkäri eivät tienneet mihin he olivat matkalla. Tie vei Anna Abreun keikalle – aina keikkalavalle saakka.

Vuoden 2014 Nenäpäivä-kampanjaan osallistuva YleX Jälki-istunnon tiimi lupasi paljastaa uuden videon, mikäli lahjoittavat avaavat lompakoidensa nyörejä. Videolla Viki, Mäkkäri ja Jenspa väsäsivät fanikyltit fanituksensa kohteelle. Kohdetta he eivät tienneet.

Lopulta kolmikko päätyi Orimattilaan Anna Abreun keikalle, jossa Jälkän tehtävänä oli raivata tiensä aina keikkapaikan eturiviin saakka. Abreu bongasi Vikin ja Mäkkärin ja pyysi heidät tanssimaan esiintymislavalle. Sehän passasi juontajakaksikolle kuin Nenäpäivä-nenä päähän.

Video on kuvattu viikonlopun Bailumaratonilla, jossa YleX:n tiimit vierailivat useilla paikkakunnilla hauskanpito ja hyväntekeväisyys mielessä.

Jälki-istunnon tanssivideo luvattiin julkaista heti, kun tiimin Nenäpäiväkampanjan saldo ylittää 3 333 euroa. Viki, Mäkkäri ja Jenspa kiittävät kaikkia lahjoittajia! Lisää videoita on luvassa kuluvan viikon aikana.

Lahjoita Jälki-istunnon tiimin kautta Nenäpäivään lähettämällä tekstiviesti, jossa lukee JÄLKKÄ numeroon 16499. Näin lahjoitat kymmenen euroa hyväntekeväisyyteen.

Katso Bailumaratonin tunnelmia täältä!

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä