Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

Vuoden pelinkehittäjä on valittu

31.10.2014 klo 19:03 | YleX | Lähde: Yle Uutiset | Kommentit (0)

Vuoden suomalainen pelinkehittäjä valittiin nyt viidettä kertaa Helsingissä DigiExpo-messuilla. Aiempien vuosien palkittuja ovat olleet muun muassa Supercell ja Rovio.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävien DigiExpo-messujen yhteydessä on jaettu viidettä kertaa Vuoden suomalainen pelinkehittäjä -palkinto. Tällä kertaa palkinto myönnettiin Seriously Oy:lle, joka on perustettu vuonna 2013. Messusäätiön jakaman palkinnon arvo on 3 000 euroa.

Voittajan valitsi raati, jossa oli peliteollisuutta edistämään pyrkivän Neogames Finlandin ja digitaalisten multimediatallenteiden maahantuojayhdistyksen FIGMA ry:n edustajia.

Valitsijoiden mukaan Seriously heijastelee Suomen pelialan kypsyyttä, ja tämä näkyy paitsi palkitun yrityksen Best Fiends -esikoispelin suosiossa, myös ulkopuolisen rahoituksen hankinnassa.

Vuonna 2012 samalla palkinnolla palkittiin Supercell ja vuonna 2010 Rovio.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä