Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

YleX:n juontaja treffeillä Tanskan kuumimman popparin kanssa – katso kuvat

6.5.2014 klo 13:05, päivitetty 7.5.2014 klo 11:32 | YleX | Lähde: YleX | Kommentit (3)

YleX Viikonlopun Anne ja tuottaja-Tytti ovat Kööpenhaminassa euroviisuhuumassa. Anne pääsi myös treffeille tanskalaispoppari Christopherin kanssa.

YleX Viikonlopun juontaja Anne Lainto ja tuottaja Tytti Shemeikka seikkailevat koko viikon euroviisuhulinoissa Kööpenhaminassa. Ohjelmassa oli myös treffit tanskalaispoppari Christopherin kanssa, jonka piti esitellä Annelle kaupunkia. Kaikki ei kuitenkaan mennyt Annen suunnitelmien mukaan.

- Ensimmäinen yllätys oli se, että tuottaja-Tytti änkesi treffeille mukaan kolmanneksi pyöräksi. Lisäksi Christopherin levy-yhtiön edustaja oli mukana, pettynyt Anne kertoo.

Aamiaisella Christopher huomasi uuden Twerk It Like Miley -biisin nousseen Tanskan sinkkulistan kärkeenAamiaisella Christopher huomasi uuden Twerk It Like Miley -biisin nousseen Tanskan sinkkulistan kärkeen

Christopher olisi ensin vienyt naiset maailman toiseksi vanhimpaan huvipuistoon eli Tivoliin. Kello oli kuitenkin niin vähän, ettei Tivoli ollut vielä auki. Poppari kurvasikin neitokaisten kanssa suosikkikahvilaansa aamiaiselle.

- Tämä on suosikkiaamiaispaikkani. Täältä saa todella hyvää ruokaa ja täällä on mukava hengailla, Christopher kertoo.

Christopher oli todella nälkainen ja tilasi puuroa, hedelmiä, leipää, ja kananmuniaChristopher oli todella nälkainen ja tilasi puuroa, hedelmiä, leipää, ja kananmunia

Christopher kertoo Tivolin olevan hänelle hyvin tärkeä paikka. 

-  Suurin keikkani on ollut täällä 40 000 ihmisen edessä. En koskaan unohda sitä iltaa. Jos olet Kööpenhaminassa, niin täällä on pakko käydä, Christopher sanoo.

Christopherin kanssa päädyttiin vapaapudotuslaitteeseenChristopherin kanssa päädyttiin vapaapudotuslaitteeseen
 
Tivolista poistuminen oli vaikeaa, koska fanit piirittivät ChristopherinTivolista poistuminen oli vaikeaa, koska fanit piirittivät Christopherin


Katso kaikki kuvat treffipäivästä alla olevasta kuvagalleriasta.

Kuuntele Annen tarina treffeistä: 

Seuraa Annen ja Tytin euroviisureissua omilta tapahtumasivuilta, YleX:n taajuudella sekä YleX:n netissä ja Instagramissa

Kuvagalleria

Tapahtumat: Euroviisut 2014

Kommentointi

Kommentit (3)

Kuulin vähän juttua et kukaan ei seuraa euroviisuja enää

>vesileipä 06.05.2014, 20:45

AWWS!♥♥♥
Oot yks maailman onnekkaimmista naisista!:)

>DingDongerNumber1 06.05.2014, 18:42

Mikä bemari?

>Piku kikuli 06.05.2014, 13:16
Muualla Yle.fi:ssä