Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

YleX:n Viki pelaa lätkää erikoisottelussa – mukana mm. Isac Elliot

4.11.2014 klo 16:53 | JP Panttila | Kommentit (0)

Viki pelaa lätkää.

Ainutlaatuisessa hyväntekeväisyysottelussa nähdään muun muassa artisteja, entisiä ammattilaispelajaajia sekä Ylen toimittajia.

YleX Jälki-istunnon juontaja Ville "Viki" Eerikkilä on mukana jääkiekon erikoisottelussa, jossa vastakkain ovat Yle Puhe All Stars ja Nenäpäivän Pallokerho. Jääkiekko ottelu pelataan keskiviikkona 5. marraskuuta Hämeenlinnassa Ritari-areenalla ja se kuullaan suorana lähetyksenä Yle Puheella alkaen kello 18. Lähetyksessä kuullaan muun muassa tunnelmat vaihtoaitiosta, hallin käytäviltä ja yleisöltä.

Jäällä nähdään useita julkisuuden henkilöitä. Peliin osallistuvat muun muassa Isac Elliot, Samu Haber, Samae Koskinen, Lieminen, Reino Nordin, Signmark, Katja Ståhl, Koop ArponenNoora Räty, Mikko Peltola ja Piia Pasanen. Mokoma yhtyeeltä jäälle luistelee kokonainen hyökkäysketju: AaltoAnnalaSaikkonen.

Myös Hämeenlinnan Pallokerho eli HPK on vahvasti mukana ottelussa: jäällä nähdään joukko legendaarisia HPK-pelaajia kuten Marko Palo, Marko Tuulola, Jukka Laamanen, Tony Virta ja Jyrki Louhi sekä HPK F06 -juniorijoukkue.

Erikoisottelu pelataan kolmessa erässä. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen, mutta järjestäjät toivovat lahjoituksia Nenäpäivän keräyslippaisiin, joita on paikan päällä. Halliin pääsee sisälle kello 17.30.

Nenäpäivä-keräykseen voi osallistua myös kannustamalla joukkueita lahjoitustekstiviestillä, johon kirjoitetaan PUHETÄHTI tai PUHENENÄ. Viesti tulee lähettää numeroon 16499 ja sillä lahjoitaa kymmenen euroa kehitysmaassa asuvan lapsen kouluttamiseen.

Lisätietoa tapahtuman Facebook-sivulla.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä