yle.fi


Aino odottaa innolla vieraaksi "suklaa-alkemisti" ja "superfood-spesialisti" Jaakko Halmetojaa!

Aino

Synnyin vuosia sitten kauniiseen kesäpäivän pitäjään, jonka ihanuudesta melkein kaikki Suomen lapset ovat koulun musiikkitunneilla oppineet laulamaan. Tämä kuvankaunis pirkanmaalaiskunta on tietenkin Kangasala.

Koska siirryin syntymäpaikkakunnaltani opiskelemaan peräti 16 kilometrin päähän Tampereelle, puheessani on edelleen jonkinsorttinen mustamakkaravivahteinen jääkiekkoaksentti.

Jos minulta kysytään, millaisesta musiikista tykkään, lataan yleensä tiskiin ulkoa opetellun listan erinäisiä indiepoppareita ja singer-songwritereita. Oikeasti tajuntani räjäyttää Kaija Koon koko tuotanto, erityisesti huikea hitti nimeltä Tinakenkätyttö.

Olen kurin ja järjestyksen ihminen, jonka elämää pitävät kasassa keltaiset post it -tarralaput. Harrastan rikkaimurointia ja jääkaappirunoutta. Olen myös etevä valmistamaan pussikeittoja. Tässä vielä muutamia faktoja Ystäväni-kirjasta vuodelta 1989. Lempiväri: tummansininen. Lempiaine: äikkä. Inhoan: matikkaa ja kärmeitä. Paras tv-ohjelma: Speden Spelit. Toiveammatti: prinsessa.

Ainoa voit kuunnella YleX Iltapäivässä.


 

 

 

Sama nainen, eri tukka.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.