yle.fi


HanneK Keltainen toukokuu.

Hanne

Olen usein hyvällä tuulella. Kuppi on puoliksi täynnä, sadepilvissä on kultainen reunus ja lähes jokaisesta asiasta löytyy hyviä puolia. Hyväntuulisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, etten olisi sarkastinen ja piikittelevä heti sopivan tilanteen tullessa vastaan. Pidän lähes kaikista eri huumorin lajeista, mutta itseironia, sarkastisuus ja hieno vinoilu muita kohtaan toimii parhaiten.

Olen erittäin impulsiivinen, innostun helposti ja hurahdan uusiin villityksiin, varsinkin jos ne liittyvät oman elämän parantamiseen. Kodistani löytyy muun muassa piikkimatto, limsakone ja ties mitä muuta turhaa rompetta, joita käytän vain satunnaisesti.

Rakastan eläimiä ja eritoten koiria. Kotiani asuttaa vain yksi sekarotuinen koira, mutta toivon saavani sille lajitovereita myöhemmin. Nyt tyttö saa tyytyä sohvan alta löytyviin villakoiriin. Rakastan myös kaikkea viihteeseen, taiteeseen ja kulttuuriin liittyvää. Lempimusiikkiani, -elokuviani ja -sarjojani on turha alkaa listata, sillä niitä on niin paljon. Sanotaan kuitenkin, että esimerkiksi rytmikäs ja/tai elektroninen ja/tai indiehenkinen musiikki toimii lähes aina ja television parasta antia ovat absurdit brittikomediat.

Salaisena paheenani on katsella huonoja elokuvia ja televisiosarjoja. Katson myös hyviä elokuvia ja hyviä sarjoja, mutta "herkuttelen" usein hömpällä. Ehdottomasti parasta viihdettä ovat zombie-leffat.

Olen onnellinen, että minut on otettu lämpimästi mukaan YleX:n mahtavaan porukkaan. YleX Aamussa työskentelyn lisäksi juonnan tällä hetkellä YleX Toiveet -ohjelmaa.

Olen usein hyvällä tuulella. Kuppi on puoliksi täynnä, sadepilvissä on kultainen reunus ja lähes jokaisesta asiasta löytyy hyviä puolia. Hyväntuulisuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, etten olisi sarkastinen ja piikittelevä heti sopivan tilaisuuden tullessa vastaan.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.