yle.fi


Ile ottaa iisisti.

Ile

Moi kaikki! Mä olen Ile vaikutan elämääsi YleX Aamussa. Matin kanssa on mahtavaa. Joka aamu tuo sotalapsennnäköinen mies nousee sovitussa paikassa autoni kyytiin ja matkaamme kohti Pasilaa. Yleensä jätän Matin penkinlämmittimen  tahallaan päälle ja katson, milloin se huomaa sen. Tällä hetkellä suurimman osan vapaa-ajastani vie kahvakuulailu. Se on vanha venäläinen taistelulaji, missä isot miehet nostelevat kuulia ilmaan. Se jos mikä on kaunista. Yritän siis hieman ontuvalla menestyksellä pitää kehoani kunnossa. Sen lisäksi olen yrittänyt käydä mahdollisimman paljon keikoilla. Yksi kovimmista viimeaikaisista oli YleX Pop Klubin Jätkäjätkien keikka Jyväskylässä. Se oli kyllä pähee!

Nuoruteni saldo: Sain lahjaksi ainoastaan ei sotaisia Tähtiensotaukkoja: mm. Se yksi klarinettia soittava tyyppi sieltä baarista, Yoda, ja jonkun vehkeen kuski: Ei ollut hiekkalaatikolle asiaa. He-man ukkoni menetin Kenin puuttumisen takia siskolle Barbien sulhaseksi. Pari ontuvaa treffikokemusta hampurilaisbaarissa (Jos Happy Mealin jakaa onko se rakkautta?).

Aikuisuuteni saldo: Kaksio, kolme kitaraa, hyvä sohva, kolme rintakarvaa, täydellinen kokoelma T-paitoja ja vintage nahkatakkeja Olen saanut siis kaiken.

Elämän perussääntöjä: 1. Suurilla yritysjohtajilla on pienet veneet 2. Musta voi tulla vielä olympiatason seiväshyppääjä 3. Mun naapuri osaa yhden kappaleen pianolla: Bruce Springsteenin Hungry Heartin 4. Älä koskaan syö Sara La Fountainin ohjeen mukaan tehtyä ruokaa yksin kotona, sohvalla, kalsareissasi 5. Mitä tunteellisempi laulaja sitä kaljumpi yleisö 6. Älä koskaan saavu sokkotreffeille, jos nainen ilmoittaa tapaamisajankohdaksi 7 reikä, reikä. 8. Kaikki ihmiset syövät taskun pohjalta löytyneen nukkaantuneen karkin jos kukaan ei ole näkemässä 9. Pisuaarilla ei puhuta 10. Älä ärsytä silmälappuista miestä.

Ile houstaa YleX Aamussa.

Lähetä Ilelle terveisiä

Ile videoissa:

Ile emma-gaalan inserttikuvauksissa


 

Moro, Mä oon Ile Uusivuori ja haluan herätä sun vierestä  YleX Aamussa! Tulehan mukaan!

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.