yle.fi


JP_ylex haluan olla ronn moss, ajella karhea parta pitkällä avo-ferrarilla beacheillä.

JP

Synnyin. Kävelin. Maasta nousi routa ja Jumala loi internetin. Olin ymmälläni, sillä koulussa oli sanottu, että ATK-taidoiksi riittävät taulukkolaskenta ja tekstinkäsittely.

Musta huumori auttaa selviytymään erilaisista tilanteista elämän varrella. Esimerkiksi siitä, että synnyin Laihialla. Se on pienen pieni paikkakunta Pohjanmaalla. Siellä Laihialla ei ollut yksiäkään liikennevaloja, kun siellä kasvoin. Nyttemmin niitä on ainakin kahdessa risteyksessä.

Se juurista. Mitä nykypäivään tulee, niin huollan sisältöä ja kaitsen ihmisiä täällä ylex.fi:ssä sekä käyn kuvaamassa YleX:n tapahtumissa. Kirjoitan myös pop-juoruja sekä toisenlaisia nettijuttuja sivuillemme. Olen armoton musafani ja vähän taipuvainen marginaalihössötyksiin.

Hilipatihippaa. Seikkailen ylex.fi:ssä ja pidän paikkoja kunnossa. Lisäksi olen tiedon datamainari netin kalaverkoissa. Nykyään myös uutisankkuri radiossa, YleX:n Pop-uutisissa.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.