yle.fi


Jukka

Muutin perheeni kanssa Intiasta Suomeen vuonna 81, ja isäni päätti perustaa Lindströmin pesulan Lappeenrantaan.

Ei sentään.

Meksikolainen isäni oli liikematkalla Amsterdamissa joskus 70-luvulla ja tapasi äitini kiihkeän romanssin merkeissä.

Ei. Tosiasiassa vanhempani tapasivat 60-luvulla Hämiksellä (nykyisin Tavastia). Kun äiti kysyi isältä, mitä hän tekee, polilla opiskellut tiedemiehenalku vastasi: ”Rakennan pommia.”

Pommia ei koskaan syntynyt. Syntyi kolme poikaa, joista keskimmäinen päätyi Lappeenrannassa vietettyjen ujojen lapsuusvuosien ja punkin- sekä skeittauksentäyteisten teinivuosien jälkeen Tampereelle opiskelemaan politiikkaa.

2000-luvun alkuvuosina tulin elannon perässä Helsingin Pasilaan tekemään uutisia radioon. Vakavan uutispuurtamisen ohella kiersin iltaisin teattereissa ja klubeissa tekemässä teatteri-improvisaatiota ja stand up -komiikkaa.

Useamman vuoden uutistyön jälkeen päädyin YleX:lle sattumalta. Laskin kahvipöydässä leikkiä siitä kuinka hyvä juontaja olisin, ja herra tuottaja otti sen tosissaan.

Etusivun tiimissä voin jättää uutistoimittajan vakavuuden ja objektiivisuuden taka-alalle ja pääsen yhdistämään kaksi tärkeää asiaa: ajankohtaiset asiat ja huumorin. Se on virkistävää. Uutistoimittaja kun ei oikein voi suorassa lähetyksessä lohkaista vitsiä saatikka sitten juoda olutta pullon suusta.

Onko tämä mies Meksikosta, Amsterdamista, Intiasta vai Lindströmin pesulasta?

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.