yle.fi


Kaarle Viikate

Hei, olen Kalle. Jeesuksen iän ohittanut kauneus-ihanteita halveksiva musiikinkuluttaja Lahdesta.

Todellisuudessa olen kotoisin Kouvolasta, tuosta betonirakentamisen luvatusta kaupungista, jossa ravintola-annosten kokoiset sementtisäkit ovat  osa äitiyspakkauksia.

Hienojakoisen sementtipölyn vaikutukset olen pystynyt minimoimaan pienestä pitäen kitaravetoisen, rock-poljentoon pohjautuvan, musiikin kuuntelulla. Vaikka ensi-ihastukseni olikin Paul Stanleyn karvainen rinta, tuli todellinen valaistuminen vasta kunnes kuvioihin ilmestyi Mies, Syylä ja Rickenbacker.

Vuonna 1987 No sleep `till Hammersmith paljastui mailman parhaaksi levyksi, eikä sen jälkeen liian moni ole kynnelle kyennyt. Onneksi loistavia yrittäjiä on vuosikymmenten aikana löytynyt levyhyllyyn pilvin pimein. Ja sama meno sen kuin jatkuu. Hail rock `n roll! Ruokatermein menu on hailia, kiveä ja sämpylää.

Radiosta pidän, koska sieltä kuulee usein toivemusiikkia. Tämän vuoden alusta ennen kaikkea omaa toivemusiikkia. Tätä teemaa on hyvä jatkaa niin kauan kuin jyvät tiimalasissa rahisee. Muistakaa äänilevyjen olemassaolo, sillä mikään ei helpota oloa paremmin, kun puoliso paljastuu uskolliseksi!

Hei, olen Kalle. Jeesuksen iän ohittanut kauneus-ihanteita halveksiva musiikinkuluttaja Lahdesta.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.