yle.fi


MatleenaM Mä syön leipää, jossa on kinkkua JA pekonia!

Matleena

Veljeni on antanut minulle yhden tärkeän elämänneuvon, jonka palautan säännöllisin väliajoin mieleeni: "Älä sössi". Tästä neuvosta on ollut minulle paljon hyötyä monissa tilanteissa, niin inssiajossa kuin ruoanlaitossakin. Innostuneena tai jännittyneenä tulee nimittäin usein sählättyä. Tämä eläimellinen innostus ehkä selittääkin sen, miksi joudun usein noloihin tilanteisiin.


Tykkään syödä, puhua, kylpeä ja kasvattaa säärikarvoja. On mielenkiintoista seurata miten pitkiksi jalkakarvat voivat muutamassa kuukaudessa venähtää. Välillä yritän ryhdistäytyä ja aloittaa terveelliset elämäntavat. On kuitenkin inhottava totuus, että sohvalla on paljon mukavampaa kuin kuntosalilla. Kuntosalille ei sitäpaitsi kehtaa viedä eväsleipiä, mutta sohvalle ne voi ihan hyvin ottaa mukaan.

Synnyin päälle parisenkymmentä vuotta sitten Helsingissä kolmen sisarukseni kiusaksi. Olen kovaääninen ja joku on joskus luonnehtinut minua käveleväksi sirkukseksi.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.